Moonlight Trailer
Trailer #1 01:43

[REC] (2007)

Horror, Mister | 10 April 2007 (Spain)

Inregistrare (2007)

[REC]

Horror, Mister (Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jaume Balagueró, Paco Plaza

Producător:

Filmax

Dată lansare (SUA):

10 Aprilie 2007

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2020

Angela Vidal si cameramanul ei Pablo fac un reportaj intr-o statie de pompieri. La un moment dat un apel telefonic ii cheama la o cladire unde o batrana a ramas inchisa in propriul apartament si de unde scoate zgomote infioratoare. Grupul de pompieri ajunge la cladirea precizata, impreuna cu jurnalista, unde ceilalti locatari sunt deja ingrijorati de ce se intampla si cu un grup de politisti intra in apartament pentru a o salva pe batrana, insa aceasta se repede asupra unui politist si il musca. Grupul coboara la parter pentru al duce pe politist la spital, dar toate iesirile sunt inchise si intreaga cladire este sigilata de catre autoritati si intrata in carantina. Cum nimeni nu stie despre ce este vorba, cu toti vor avea de supravietuit impotriva unui virus foarte contagios ce ii transforma pe oameni in pradatori insetati de sange. 

Recenzii

delfinasu

08.09.2018

L-am vazut in urma vizionarii unui "video" de pe YouTube cu reactiile spectatorilor la acest film... Cautati si o sa vedeti de ce... Destul de bun, pentru cine este obisnuit cu "shaky-cam movies" si pentru cine a apreciat "Cloverfield", "Diary Of The Dead", "The Last Broadcast" sau "The Blair Witch Project". Datorita uriasului succes la public in Spania se va face anul acesta si un remake made in Hollywood care se va numi "Quarantine".

8 1

kitisoare

08.09.2018

Nu inteleg de ce au facut un remake cei de la Hollywood!

6 2

newmind

08.09.2018

Tocmai lam vazut dar tinand cont ca in noaptea asta trebuie sa ma odihnesc pt ca maine ma asteapta o zi grea la munca...na fost tocmai cea mai straucita idee...cum ziceam abia am terminat de vazut filmul si este unul dintre cele mai bune horror facute in ultima decada.suspans din plin..sange din plin...actiune si drama din plin.are cam de toate si totusi nu este un film facut la gramada.actorii,pe care simcer nui cunosc nefiind familiarizat cu cinematograifa spaniola sunt de nota 10,chiar au jucat foarte bine fapt dovedit si de nenumaratele premii castigate sau la are au avut si nominalizari inclus Goya.deci un film dereferinta nu doar pt fanii horror si pt orice cinefil.nota 10

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top