Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

白蛇传说 (2011)

Acțiune, Fantasy | 27 September 2011 (China, Hong Kong)

Șarpele fermecat (2011)

白蛇传说

Acțiune, Fantasy (China, Hong Kong)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ching Siu-Tung

Producător:

Juli Entertainment Media

Dată lansare (SUA):

27 Septembrie 2011

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Bazat pe faimoasa legendă chinezească a Șarpelui Alb, filmul urmărește povestea de dragoste dintre un tânăr doctor, Xu Xian (Raymond Lam) și un șarpe alb, bătrân de 1000 de ani, Susu (Eva Huang). Aceasta îl salvează de la înec și cei doi ajung să se căsătorească. Dar regulile nescrise care guvernează echilibrul lumii afirmă că muritorii nu se pot îndrăgosti de spirite. Când călugărul Fahai (Jet Li) și discipolul său Neng Ren (Wen Zhang) descoperă secretul lui Susu, aceștia nu se vor opri de la nimic pentru a-i despărți. O serie de lupte aprige vestesc o confruntare finală care îi va constrânge pe toți să-și pună la îndoială motivațiile.

Recenzii

aura.melania

08.09.2018

Eu nu inteleg, de ce scrie film "ïn poductie"? Eu l-am vazut deja.. Filmul a aparut de ceva timp. Ar trebui sa il treaca pentru note.

0 0

jurnalistul

08.09.2018

Asa cum aveam si noi basmele copilariei, in care visam zgripturoaiece, zmei, harapi albi, asa este structurat si acest film. O poveste frumoasa, simpla, ajutata si de efectele contemporane. Actiune, kung-fu, dragoste, umorul acela aproape sec al expresiilor chipurilor asiatice, in general un film usor. O adiere fina spre final, un pic de drama corect exemplificata de un fundal sonor impecabil. Jet Li ceva mai mult imbatranit, responsabil cu scenele de actiune, fete frumoase, o reteta corecta pentru un film de dupa-amiaza.

4 0

zararo

08.09.2018

Poveste de dragoste romantica, cu sacrificii supreme si final nefericit, intre un demon-femeie si un muritor sarac, impotriva legilor pamantesti aparate cu mult talent, arte martiale si efecte speciale de catre un calugar. De vazut.

0 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top