Moonlight Trailer
Trailer #1 01:05

耳をすませば (1995)

Animaţie, Dramă, Familie | 15 July 1995 (Japan)

Șoapta inimii (1995)

耳をすませば

Animaţie, Dramă, Familie (Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Yoshifumi Kondou

Producător:

Studio Ghibli, Mimi wo Sumaseba Production Committee, Nippon Television Network (NTV), Hakuhodo

Dată lansare (SUA):

15 Iulie 1995

Dată lansare (Romania):

22 Octombrie 2021

Filmul o urmareste pe Haru, o eleva, intr-o aventura fantastica printr-o lume interzisa oamenilor. Totul incepe dupa ce Haru salveaza un pisoi negru de la moarte pe strada. In mod ciudat pisoiul ii multumeste si pleaca promitandu-i o rasplata. Haru ramane cu gura cascata dar nici nu stie ce o asteapta. In acea noapte un convoi organizat de pisici soseste la ea acasa, purtandu-l pe regele pisicilor (cu niste bodyguarzi extrem de vigilenti) care doreste sa-i multumeasca personal, pentru ca cel salvat era insasi fiul lui. Dar problemele ei abia incep pentru ca pisicile par a fi un pic prea insistente cu darurile, propunerile, s.a.m.d. Si cine credeti ca va fi salvarea domnisoarei Haru pana la urma? Bineinteles, Baronul.

Recenzii

aaadela_neko

08.09.2018

Inainte sa-l vad citisem pe net ca in Mimi wo sumaseba este vorba de o fata care descopera ca toate cartile pe care le imprumuta de la biblioteca fusesera de asemenea imprumutate de un baiat misterios. insa am fost surprinsa sa vad ca de fapt, este povestea a unei fete din gimnaziu si problemele obisnuite varstei... Filmul merita vazut atat pentru grafica, cat si pentru poveste...

2 0

kirara

08.09.2018

mia placut foarte mult de tot..dar am ramas cam dezamagita,mai ales cand am vazut ca nu e salcvata nici o afurisita de pisica..exista cei drept o pisica,dar nu e salvata deloc de Haru,soo mie mila de ala care a scris cuprinsul pentru ca-si dovedeste ori incultura in ceea ce priveste filmul cel putin,sau na fost deloc atent la film,sau cel mai rau caz filmul n-a avut subtitles bun(ceea ce nu cred cai posibil),deciramane la alegere dintre celelate variante:d..insa filmul merita vazut pentru modalitatea directa si moralizatoare de a prezenta viata unei adolescente in particular,dar totodata si restrictiile varstei dar si momentul iubirii...mi-a placut mult faptul ca aniamtia surprinde atat dragostea cat si fazele ei..in special faza de iubire neimpartasita,care ni s-a intamplat fiecaruia cel putin o data in viata noastra mai lunga sau mai scurta..per total as spune ca aceasta animatie surprinde mult mai bine zbuciumul si confuzia din perioasa adolescentei,prezenta acesatora fiind mai pregnanta in functie de perceptiile si mentalitatiile fiecaruia asupra vietii..nota 10 pentru scenariu,grafica,constructia personajului cat si modalitatea de prezentare:)

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top