Taboo (1999)

御法度

Dramă, Istoric, Thriller (Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nagisa Ōshima

Scenariști:

Nagisa Ōshima

Producător:

Oshima Productions

Dată lansare (SUA):

18 Decembrie 1999

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

<p>Gohatto (Tabu) si are situate actiune in vremurile shogunatelor japoneze, impreuna cu rigorile si regulile unei scoli care pregateste luptatori. Aici apare si Sozaburo Kano, un tanar apparent nepotrivit pentru cariera de lupator, fraged, excesiv de feminizat, dar care reuseste sa exercite o fascinatie asupr acelorlalti luptatori. Desi slab la antrenamente si in mod evident prea fragil pentru lupta, Kano este promovat progresiv de superiori din cauza frumusetii sale. Gohatto este povestea urcarii in grad a acestui luptator exclusiv prin mijloace non militare…el ajungand sa aiba relatii mai mult decat nepotrivite cu alti ofiteri. Desi nimeni nu ii intuieste adevartul caracter, Kano se doveste a fi o fire mult mai cruda si mai adaptata cerintelor combative si chiar criminale ale epocii, netemandu-se sa recurga la mijloace din cele mai dure pentru a-si atinge scopurile, oricare ar fi ele. Gohatto este un film despre un barbat frumos ca o femeie, flexibil ca o trestie si impasibil ca o stanca...</p>

Recenzii

polissimo

08.09.2018

Am uitat sa mentionez in descriere ca ar fi recomandat sa nu fie urmarit de cei cu tendinte spre homofobie, atmosfera fiind populata cu scene ce prezinta tandretea homosexuala..

4 1

Cibola

08.09.2018

Am ajuns sa vedem si un astfel de film , care ne prezinta dragostea si gelozia in randurile unei unitati de samurai ; am inteles bine ? Se intampla ... Nota 6 .

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top