12 Rounds 3: Lockdown (2015)

12 Rounds 3: Lockdown

Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stephen Reynolds

Scenariști:

Nathan Brookes, Bobby Lee Darby

Producător:

WWE Studios

Dată lansare (SUA):

11 Septembrie 2015

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

<p>Shaw este un poliţist ce revine în acţiune după o pauză în care a urmat un tratament, ca urmare a morţii unui coleg începător, iar el este perceput de toată lumea ca fiind responsabil de acest incident. Însă Shaw ajunge să găsească nişte dovezi care îl incriminează pe fostul lui partener, Burke, şi îl leagă de aprovizionarea cu droguri şi apoi uciderea unui traficant. Pe măsură ce Shaw încearcă să se ducă la Căpitanul Matthews pentru a-i prezenta acele dovezi pe care le-a descoperit, Burke şi oamenii lui trag semnalul de alarmă şi întregul sediu se blochează, lăsându-l pe Shaw captiv şi ţintă sigură.</p>

Recenzii

stricted

08.09.2018

Shaw este un poliţist ce revine în acţiune după o pauză în care a urmat un tratament psihiatric ca urmare a morţii unui coleg începător, iar el este perceput de toată lumea ca fiind responsabil de acest incident. Însă Shaw ajunge să găsească nişte dovezi care îl incriminează pe fostul lui partener, Burke, şi îl leagă de aprovizionarea cu droguri şi apoi uciderea unui traficant pe nume George Freemont. Pe măsură ce Shaw încearcă să se ducă la Căpitanul Matthews pentru a-i prezenta acele dovezi pe care le-a descoperit, Burke şi oamenii lui trag semnalul de alarmă şi întregul sediu se blochează, lăsându-l pe Shaw captiv şi ţintă sigură.

2 19

cezarica98

08.09.2018

o mare prostie, nici nu stiu cum de am rezistat sa il vad pana la final, scenariul prost, actiune penibila si interpretare de toata jena, un adevarat circ, asa cum se adevereste in unul din dialoguri intre personaje, laptopul a scapat ca prin urechile acului de a nu fi aruncat pe geam, nu de alta, dar Mosul anul asta este un pic zgarcit.... fara recomandare, evitati :)

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top