Moonlight Trailer
Trailer #1 01:10

1303号室 (2007)

Horror | 16 June 2007 (Japan, United States of America)

Apartment 1303 (2007)

1303号室

Horror (Japan, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ataru Oikawa

Scenariști:

Ataru Oikawa, Kei Ôishi, Takamasa Sato

Producător:

Career & Bridge, T.O. Entertainment, Amuse

Dată lansare (SUA):

16 Iunie 2007

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2020

<p align="left">Cateodata sa gasesti apartamentul perfect poate deveni mai mult un blestem decat o binecuvantare, in special daca apartamentul este Ap. 1303.Cu toate ca este luminos si aerisit, cu o panorama superba, acesta are o istorie intunecoasa si insangeratacare continua sa-i bantuie pe cei care fac gresala fatala de a se muta in el.Acest film expune cum o tragedie din trecut poate trimite replici prin timp si care poate fi oprita doar rezolvand misterul care invaluie intamplarile din acel apartament. </p>

Recenzii

death

08.09.2018

Foarte frumos mi-a placut filmul

1 1

jurnalistul

08.09.2018

Inca o palma data celor ce fac horror-uri la Hollywood. Un film inteligent, cu un suspans teribil si un final fara happy end sau cu posibilitati de continuare. Firul epic este unul linear, urmarit foarte de aproape si cu insertii bune, si la timp, a momentelor de suspans, cu definirea spre final a laitmotivului din film: "Mama mea are o singura fiica. Eu sunt aceea !" In rest, toate celelalte fete sunt neavenite si sfarsesc prin a se sinucide. Nici incercarea de a folosi emotia ieftina si romantata tipic americana nu reuseste. De remarcat secventa cu firele de par ce imobilizeaza, precum si sugestia ca nici copiii nu sunt intotdeauna inocenti.

5 5

kenya

08.09.2018

ideea e buna , mai putin punerea ei in practica , tot americanii se descurca mai bine la capitolul efecte , acum depinde de fiecare ce asteptari are . Mie nu mi s-a parut exceptional , dar fiecare are gusturile lui ! So , enjoy !

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top