Moonlight Trailer
Trailer #1 01:08

錦衣衛 (2010)

Dramă, Acțiune, Thriller | 04 February 2010 (Hong Kong, China, Singapore)

14 Blades (2010)

錦衣衛

Dramă, Acțiune, Thriller (Hong Kong, China, Singapore)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Daniel Lee, Michael Ian Black

Scenariști:

Daniel Lee, Abe Kwong, Mak Tin-Shu, Lau Ho-Leung, Chan Siu-Cheung

Producător:

Shanghai Film Group

Dată lansare (SUA):

4 Februarie 2010

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2020

La inceputul dinastiei Ming, pentru a intari dinastia, imparatul a infiintat o retea de protectie. Orfani de pe strada erau antrenati intr-un regim foarte strict. Prin lege, aceste garzi secrete ocoleau procedurile judiciare obisnuite. In afara instantelor, acestea aveau propriul lor cod de legi, ele fiind numite JINYIWEI, Garzile de brocart! Comandantul lor si cel mai bun luptator a primit numele QINGLONG si i s-a oferit o cutie cu 14 lame din otel diferit. Opt dintre aceste lame au fost marcate: Cer, Pamant, Rang, Lege, Intelepciune, Incredere, Bunavointa, Curaj... Acestea au fost folosite pentru interogatorii. Celelalte sase au fost folosite pentru executii. Prima pentru a ucide pe cei care nu se supun curtii si imparatului. A doua pentru a ucide pe cei care se amesteca in administratia imperiala. A treia pentru cei care nu se supun legilor. A patra ucide pe tradatori. A cincea pentru a ucide pe gardienii care isi omoara fratii Jinyiwei. Ultima dintre lame, o sabie de aur: pentru a-ti indeplini misiunea sau, in caz de esec, sa-ti iei viata. Acesti orfani...sub conducerea inteleapta a imparatului, apara dinastia si tara. Dar sub o conducere proasta, pot deveni o teroare pentru oameni. JINYIWEI sunt adesea implicati in chestiuni politice si militare, la nivel inalt iar cand misiunile lor esueaza, adesea isi pierd viata.

Recenzii

panacristi

08.09.2018

Un film frumos in stilul lor de occidentali, cu lupte pe viata si pe moarte si dramatice.Are si niste efecte speciale cu loviturile cu sabia,sageti.Frumos cui ii place acest stil sa nu il piarda.

1 2

iubytelxxl

08.09.2018

am vazut si acesti film nu pot spune ca e un film nasol... mie mi-a placut ....efecte ...actiune .. merge .....

1 0

myhaita1

08.09.2018

Chinezii sunt adevarati maestrii cand vine vorba de filme istorice tratand anumite perioade din istoria lor zbuciumata, pentru ca toate se invart in jurul luptelor Kung Fu, si rupa ce s-a facut miezul se inveleste cu o poveste de dragoste ca sa dea bine pe panza. Am observat ca-n ultima vreme chinezii bun accent si pe frumusetea orientala bine reprezentata in mai toate filmele si culmea toate sun frumoase asa ca ce sa mai zic de Wei Zhao e superba. Macar raman deci cu o amintire placuta de pe urma acestui film daca peste timp actiunea o sa o uit mihai

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top