Moonlight Trailer
Trailer #1 02:41

2 Days in Paris (2007)

Comedie, Romantic | 09 February 2007 (France, Germany)

Doua Zile in Paris (2007)

2 Days in Paris

Comedie, Romantic (France, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Julie Delpy

Producător:

3L Filmproduktion GmbH, Polaris Film Productions & Finance, Tempête Sous Un Crâne Productions, Focus Features

Dată lansare (SUA):

9 Februarie 2007

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2020

<p>Povestea unui cuplu,destul de original,care trece printr-o faza a incertitudinii.Marion este frantuzoaica,locuieste la New York si lucreaza ca fotograf.Impreuna cu amicul ei,Jack,american din cap pana-n picioare,face o excursie in romantica Venetie cu scopul,mai mult ori mai putin marturisit,de a regasi prospetimea sentimentelor de odinioara.Tentativa nu-si prea atinge scopul,ei se reped totusi pentru doua zile la Paris,orasul natal al lui Marion.Aici,Jack are parte de surprize peste surprize,incepand cu cele pe care i le ofera parintii prietenei lui si terminand cu destul de numerosii ei fosti iubiti.Mintea lui de american pragmatic,obisnuit cu lucrurile clare,care refuza complicatiile si nuantele,se afla acum in fata unor bariere neinchpuit de dificile.</p>

Recenzii

mdomnita

08.09.2018

Filmul urmareste foarte bine diferentele intre modul de viata American si cel European prin urmarirea unui cuplu format dintr-un american si o frantuzoaica pe parcursul unei vacante la ea acasa, la Paris. Parerea mea e ca merita vazut pentru stilul direct si realist in care prezinta viata de cuplu si diferentele de personalitate intre Americani si Europeni.

3 1

Gladius

08.09.2018

Trei ingrediente care contribuie la realizarea acestei pelicule. Din acestea trei rezulta situatiile si problemele cu care se confrunta cei doi indragostiti. Situatii care te fac sa crezi ca la francezi, flirtul se practica in toate modurile posibile, ca americanilor le este teama sa mearga cu metroul din cauza atentatelor si probleme care te lasa cu un gust amar, cum ar fi soferul de taxi rasist, care pomeneste si de romani. Un film caruia ii poti intelege umorul la nivel maxim, doar daca ai cunoscut si tu mare parte din situatii. Un film sincer, insotit de o doza de realitate bine calculata, despre deciziile luate in timp si efectele lor, dar si despre diferentele de mentalitate dintre americani si francezi, existente la nivelul unui cuplu.

5 0

luiza-alyson

08.09.2018

Nimic interesant la filmul asta..din partea mea...si nu mi sa parut deloc o comedie,chiar nu am avut de ce sa rad

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top