Moonlight Trailer
Trailer #1 04:35

20,000 Leagues Under the Sea

Aventuri, Dramă, SF, Familie | (United States of America)

20000 de leghe sub mari

20,000 Leagues Under the Sea

Aventuri, Dramă, SF, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Fleischer, Kenneth Branagh

Producător:

Walt Disney Productions

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

<p>Filmul e, se zice, cea mai buna ecranizare a clasicului roman Sci-Fi al lui Jules Verne. Deoarece mai multe vase au fost scufundate in mod misterios, iar marinarii vorbesc de un monstru gigantic, biologul Aronnax, asistenta lui, Conseil si zburdalnicul vanator de balene, Ned, pornesc sa lamureasca misterul. Vasul lor e scufundat si el, dar nu de un monstru din carne si oase, ci de unul din metal: submarinul Nautilus al enigmaticului si fascinantului capitan Nemo. Cei trei devin prizonieri pe Nautilus, apoi conditia lor se imbunatateste, ajungand oaspetii capitanului. De aici incolo calea aventurii in lumea submarina, total necunoscuta pe atunci, se deschide larg pentru cei trei. Nu doar marile si oceanele isi au enigmele lor, ci si capitanul Nemo, un geniul insingurat.</p>

Recenzii

kidz0nus

08.09.2018

urt

0 0

drent

08.09.2018

Cinefilii vor spune ca e o aventura fara varsta, buna de urmarit de intreaga familie. Cei mai carcotasi vor declara ca scenariul nu respecta cartea (dar ar avea rabdare sa vada un film de 5-6 ore?!). Cei mai mici vor stramba din nas: n-are trucaje pe calculator. Si vor cere cu insistenta sa vada "Finding Nemo". Pe cine sa multumesti? Eu zic ca merita sa urmaresti aventura celor trei salvati (Aronnax, Conseil si Ned), care impart visul si, poate, nebunia lui Nemo.

12 5

Bci2

08.09.2018

Imi aduc aminte filmul acesta de cind eram de sapte ani. Intr-adevar toata familia a fost total absorbita de aventura si n-am adormit la cinema desi era tirziu si filmul era lung... da, foarte bun! L-am revazut mai de curind nu numai cu aceeasi placere, dar cu aprofundarea permisa de cititul cartii lui Jules Verne, de care desigur are deosebiri semnificative, probabil vazute ca necesare de regizorii filmului. Jocul actorilor este foarte natural si fara cusur. Se pare ca le-a placut si marinarilor din SUA care au botezat cu traditionala sticla de sampanie ,,Nautilus"-- unul din primele submarine cu propulsie data de un reactor nuclear in jur de 100 megawati.

2 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top