Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

21 (2008)

Dramă, Crimă | 27 March 2008 (United States of America)

21: Sansa vietii lui (2008)

21

Dramă, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Luketic

Producător:

Columbia Pictures, Relativity Media

Dată lansare (SUA):

27 Martie 2008

Dată lansare (Romania):

9 Mai 2008

Actiunea acestui film urmareste aventura unui tanar pe nume Ben Campbell care este un elev de nota 10, iar priceperea lui la matematica atrage atentia unui profesos care impreuna cu cativa elevi castiga bani inseland cazinourile din Las Vegas la jocul de 21 pintr-un sistem matematic bine pus la punct. Ben accepta oferta profesorului cu gandul de a strange bani pentru a putea studia la universitatea unde isi dorea sa intre de mic copil. Este o aventura extraordinara ce impleteste dragostea cu munca in echipa . Ben se indragosteste de o frumoasa colega din "trupa" si au parte de nenumarate aventuri prin Vegas , incepe sa simta gustul banilor , si gustul petrecerilor din Orasul Luminilor. Actiunea atinge cote maxime in momentul in care gasca de tineri intra in atentia supravehetorilor,punand in pericol ceea ce pare a functiona foarte bine. 

Recenzii

112 Ordonare după: | |

Rudolfo

08.09.2018

6 studenti de la prestigiosul Massachussets Institute of Technology (MIT) intra in cercul de blackjack al profesorului Rosa. Inteligenta studentilor, dintre care Kevin Lewis se detaseaza ca cel mai sclipitor, si spiritul practic al lui Rosa ii transforma pe cei 6 intr-un adevar commando al cazinourilor. Echipa ia cu asalt Las Vegas-ul si castiga milioane de dolari, pana cand un angajat al unui cazinou isi da seama de stratagemele lor si incepe o urmarire pe viata si pe moarte.

5 8

Dee

08.09.2018

Incepe promitator si are un fir interesant, dar pe parcurs devine cam plictisitor. Daca nu ar fi fost cu Spacey nu stiu daca as fi avut rabdare sa il vad pe tot. Nu va asteptat la o capodopera... un film ok, dar nimic mai mult.

9 16

guzzy92

08.09.2018

super tare...

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top