Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

21 Jump Street (2012)

Acțiune, Comedie, Crimă | 12 March 2012 (United States of America)

21 Jump Street - O adresă de pomină (2012)

21 Jump Street

Acțiune, Comedie, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Phil Lord, Christopher Miller

Producător:

Stephen J. Cannell Productions, Columbia Pictures, Relativity Media, Original Film, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

12 Martie 2012

Dată lansare (Romania):

16 Martie 2012

<p>Schmidt și Jenko sunt doi polițiști nu foarte descurcăreți, care se știu de când erau în liceu. Cu șapte ani în urmă, Jenko era un licean talentat la atletism, în timp ce Schmidt se străduia să fie un tocilar cu note bune. Amândoi și-au dorit să facă Academia de Poliție și au ajuns să fie parteneri. Jenko e încă un sportiv bun, iar Schmidt e tot foarte deștept așa că decid să ajute unul pe celălalt, pentru a dobândi fiecare abilitățile ce le lipsesc: unul pe cele sportive, celălalt pe cele intelectuale. Chiar și așa, când termină Academia de Poliție, ei nu sunt grozavi, iar prima lor misiune eșuează așa că sunt trimiși la secția 21 Jump Street unde noul șef le spune că vor lucra sub acoperire la liceul din zonă. Noua misiune e de a se infiltra printre traficanții de droguri din liceu și a-i da pe mâna justiției. Numai că pentru niște bărbați de 30 de ani misiunea de a redeveni adolescenți nu e una ușoară. </p><p> </p>

Recenzii

MoTzY

08.09.2018

...este un film mai jos decat mediocru! Ideea sa zicem ca a fost simpatica,cu,cateva momente funny insa,dezgustatoare.Nimic special din partea scenariului si in nici un caz din partea actingului.Sincer am fost foarte surprinsa de aparitia lui Johnny Depp in filmul asta,ma mir sincer ca a acceptat rolul. Bineinteles,cele mai utilizate cuvinte in film: "motherf****r" sau "d**k". Din punctul meu de vedere este un alt film prost,cu o idee bunicica si cateva momente amuzante.

4 11

Adrian87

08.09.2018

Este o comedie foarte buna. Un film plin de momente amuzante de la inceput pana la sfarsit. E drept sunt cateva faze in film unde au cam dat rateu, dar prea putine. Actorii joaca bine, scenariul e frumos. Singurul lucru care strica un pic filmu e ca fac exces de vulgaritate. Si eu mi-o mai bag si tu, toata lumea mai injura, dar inceputul filmului a fost ca o simpla enumerare de injuraturi, urmata de cateva repetitii, pentru ca o simpla enumerare nu ar fi ajuns. Poate exagerez eu, dar chiar mi se pare ca au cam sarit calu'. Oricum nu lasa-ti asta sa va stice cheful de a urmari filmul. Este o comedie foarte buna! Vizionare placuta!

11 6

Hiro

08.09.2018

Este genul de comedie care îmi place.Are tot ce-i trebuie.Mi-a plăcut mult evoluția personajelor( felul cum Jenko își făcea de cap cu tocilari și cum Schmidt a ajuns sa fie printre cei mai populari tipi din școală) Filmul nu te lasă sa respiri o clipa prin fazele comice și spontane care au fost prezente de la început pana la final. Iar faptul ca lumea prezenta în sala aplauda aproape la fiecare faza spune multe despre acest film. Eu i-am dat 10. Cred ca este a2-a sau a3-a comedie care am văzut-o și care merita 10 (din partea mea)

3 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top