Moonlight Trailer
Trailer #1 02:01

빈집 (2004)

Dramă, Romantic, Crimă | 15 October 2004 (South Korea, Japan)

3-Iron (2004)

빈집

Dramă, Romantic, Crimă (South Korea, Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kim Ki-duk

Producător:

Kim Ki-Duk Film, Cineclick Asia

Dată lansare (SUA):

15 Octombrie 2004

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

<p>O femeie abuzată de soț își găsește sufletul pereche într-un mod cu totul neobișnuit în această dramă regizată de sud-coreeanul Kim Ki-Duk. Tae-suk (Jae Hee Song) este un tânăr vagabond care pare să trăiască fără adăpost mai degraba din alegere decat din nevoie; el își petrece zilele în casele unor străini în timp ce aceștia sunt plecați de acasă, având grijă să nu strice nimic în acestea și uneori reparând lucruri din aceste case în semn de mulțumire. Într-o zi, Tae-suk intră pe furiș într-o casă pe ai cărei pereți sunt câteva fotografii ale unui top-model. După ce mănancă, își face un duș și face câteva reparații în casă, Tae-suk descoperă că este urmărit de către femeia care locuiește în casă, Sun-hwa (Lee Seung-yeon), pe care o recunoaște ca fiind top-modelul din fotografii. Tae-suk observă că Sun-hwa are vânătăi pe față, și bănuiește că aceasta a fost victima unor violențe domestice. Când Tae-suk revine în casă în aceeași seară, bănuielile îi sunt confirmate când vede că Sun-hwa este pălmuită de soțul ei, Min-kyo (Gweon Hyeok-ho). Tae-suk dă năvală într-un mod impulsiv în casă, ia o crosă de golf și îl atacă pe Min-kyo cu ea; după câteva momente, Tae-suk și Sun-hwa părăsesc casa împreună pe scooter-ul lui, iar ea se alătură în mod tăcut vieții lui de intrus, iar între ei se dezvoltă încet o poveste de dragoste.</p>

Recenzii

1octav

08.09.2018

Cred ca filmele asiatice de buna calitate sunt niste ferestre catre cultura asiatica. Eu am vazut lucruri extrem de interesante in astfel de filme. Iar Bin Jip vorbeste cu mare finete despre dragoste, contrangeri, meschinarie, rutina si originalitate. As spune chiar ca este un film educativ, daca nu ar fi atatea conotatii de lemn la termenul asta.

4 1

paska

08.09.2018

Si mie mi-a placut mult filmul asta, intr-adevar e cea mai originala poveste de dragoste. La fel ca si in Primavara, vara, etc, ce-mi place la Kim Ki-duk este zgarcenia dialogurilor. El lasa ca mimica, gesturile actorilor, modul de a filma, peisajele superbe sa spuna o buna parte din poveste, rezultatul fiind mult mai intens, lasandu-te cu un sentiment de exaltare dupa vizionarea unui astfel de film.

5 1

christopher

08.09.2018

divinitate in imagini

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top