Moonlight Trailer
Trailer #1 01:29

8 femmes (2002)

Comedie, Thriller, Muzică, Crimă, Mister | 08 January 2002 (France, Italy)

8 Femei (2002)

8 femmes

Comedie, Thriller, Muzică, Crimă, Mister (France, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

François Ozon, Zalman King

Scenariști:

Marina de Van

Producător:

France 2 Cinéma, Fidélité Productions, Le Studio Canal+, Centre National de la Cinématographie, Gimages 5, Mars Films

Dată lansare (SUA):

8 Ianuarie 2002

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Burghezul Marcel este gasit intr-o dimineata injunghiat in camera sa. Cele 8 femei din casa sunt potentialele criminale: sotia sa Gaby, fiicele sale Suzon si Catherine, soacra Mamy, cumnata Augustine, sora sa Pierette, bucatareasa Chanel si menajera Loiuse. Casa este izolata de o puternica furtuna de zapada, telefonul nu functioneaza si una dintre ele trebuie sa fie asasina. Suspiciuni reciproce ajung sa scoata la iveala secrete bine ascunse din vietile celor 8.

Recenzii

JuliaAgripina

08.09.2018

Are putin (sau chiar mai mult) din fiecare : comedie, mister, musical, crima... devine o poveste atat de interesanta...cred ca si prin distributia excelenta! Un film care chiat merita vazut. Un film...european. :-)

2 1

diodor

08.09.2018

L-am vazut chiar in anul in care a aparut, la recomandarea unei colege de facultate. Am mers la cinema impreuna cu sotul meu, caruia nu i-am spus nici ca e film frantuzesc, nici ca e musical, pentru ca riscam sa ma refuze. Insa, la finalul filmului, am fost amandoi extrem de incantati, iar sotul meu il recomanda tuturor prietenilor. Mi-a placut la nebunie Fanny Ardant, iar despre Catherine Deneuve, ce sa spun... O adevarata doamna.

1 0

Doina1952

08.09.2018

Un film plin de condimente, cu 8 actrite pline de talent, farmec si interiorizare ce depun efortul pentru a realiza un film bun si reusesc.

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top