Moonlight Trailer
Trailer #1 01:36

96 Minutes (2011)

Dramă, Thriller | 14 October 2011 (United States of America)

96 Minutes (2011)

96 Minutes

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Aimee Lagos

Scenariști:

Aimee Lagos

Producător:

First Point Entertainment, Katonah Pictures, Perfect Weekend

Dată lansare (SUA):

14 Octombrie 2011

Dată lansare (Romania):

21 Septembrie 2020

<p>Filmul prezintă intersectia şocantă a destinelor a patru adolescenţi din Atlanta. Fiecare dintre cei patru tineri trece printr-o dramă personală. Lena simte că nu este iubită de omul pe care ea îl iubeşte, ba chiar este înşelată de către acesta din urmă. Carley este în pragul absolvirii liceului şi îşi doreşte nespus ca tatăl ei să fie măcar acum alături de ea la ceremonia de absolvire, el lipsind mereu din motive profesionale. Când află că nu va ajunge nici în acest moment de cotitură din viaţa ei, acest fapt o mâhneşte nespus. Kevin este un adolescent provenit dintr-o familie dezorganizată înclinat spre violenţă şi cu dorinţa de a intra în cercul gangsterilor locali. Dre, dimpotrivă este un tânăr care provenit fiind din rândul gangsterilor, îşi doreşte să iasă din acel anturaj. Coliziunea destinelor celor patru va avea un rezultat care va schimba într-un mod tragic vieţile celor patru protagonişti.</p><p> </p>

Recenzii

Cibola

08.09.2018

Un film dur , cu tineri debusolati intr-o societate care nu mai are timp pentru ei , scoala nu mai este un indrumator eficient astfel ca fiecre evolueaza pe cont propriu , unii grabindu-se sa ajunga cat mai repede ciminali ; nota 6 .

3 0

grig33

08.09.2018

ramane la opinia voastra daca vreti sa va uitati dar pe mine enervat povestea lui

0 1

LaLuna

08.09.2018

Sunt fana a dramelor de acest gen... nu multi cred ca pot inghite o drama atat de dura; dar mie mi-a placut... o poveste care te tine cu inima in gat si care te lasa la sfarsit cu un gust rece si cu o fata trista; dar e o lectie.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top