Moonlight Trailer
Trailer #1 01:51

A Better Way to Die (2000)

Acțiune, Thriller | 01 January 2000 (United States of America)

O moarte mai buna (2000)

A Better Way to Die

Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Scott Wiper

Producător:

Newman/Tooley Films, Newmarket Capital Group

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2000

Dată lansare (Romania):

19 Ianuarie 2021

Agentul special Boomer primeste misiunea de a se infiltra intr-o banda. Lucrurile capata o turnura dramatica atunci cand Carlos, unul dintre colegii sai este ucis. Acesta decide sa-si dea demisia si sa reia relatia cu femeia pe care o iubeste, Kelly. In drum spre orasul in care se mutase Kelly, acesta este jefuit si batut aproape fatal. Atacul ajunge sa fie cea mai mica dintre problemele lui Boomer pentru ca atunci cand merge la politie sa reporteze cele intamplate el este confundat cu un agent FBI care disparuse. FBI-ul crede ca agentul fantoma a furat inainte sa dispara date foarte importante, iar mafia stie ca acesta a cules destule dovezi sa le inchida operatiile. Urmarit atat de lege cat si de mafie ,un om nevinovat, trebuie sa lupte pentru a supravietui.

Recenzii

rusalim

08.09.2018

Boomer, un agent special din Chicago primeste misiunea de a se infiltra intr-o banda de raufacatori pentru a oferi autoritatilor informatii din interior. Lucrurile capata o turnura dramatica intrucit Carlos, unul dintre colegii lui, este ucis cu singe rece chiar sub ochii sai. Profund impresionat de soarta pe care a avut-o Carlos, Boomer decide sa-si dea demisia din politie si sa reia relatia cu Kelly, femeia pe care a iubit-o dintotdeauna. |n drum spre Cedar Falls, orasul in care se mutase Kelly, fostul agent este jefuit si ramine fara masina. Norocul pare sa-i surida insa, deoarece face autostopul si este luat de un individ foarte prietenos, Flash. Boomer face un gest cu nimic iesit din comun, care ar putea sa-l coste viata: aflat in masina, raspunde la telefonul mobil si o femeie ii recunoaste vocea ca fiind a unui anumit Harry James. Acest nume este unul pe care Boomer nu-l va uita prea curind: James este un agent special cautat atit de autoritati, cit si de cei din lumea interlopa. |n cel mai scurt timp, Boomer, care nu-si dorea nimic mai mult decit un trai linistit, va fi vinat de ambele grupari.

0 0

ramyelena

08.09.2018

Mama sa fii cautat si de lege si de mafie, dar sa fii nevinovat, pai si pe tine cine te apara!??!!Sunt curioasa ce buget si ce incasari a avut!!

0 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un film de actiune reusit per ansamblu , cu o distributie interesanta , chiar daca numele nu spun foarte multe lucruri , un scenariu extrem de bun , care nu a avut niciun lips ( urias , pentru ca mici greseli cred ca se pot gasi daca stai sa cauti ) , subiecte extrem de incitante cu multe rasturnari de situatie care te captiveaza pana la final . merge urmarit , insa fara mari aspiratii .

0 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top