Moonlight Trailer
Trailer #1 02:14

A Bronx Tale (1993)

Dramă, Crimă | 14 September 1993 (United States of America)

Poveste din Bronx (1993)

A Bronx Tale

Dramă, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert De Niro, Sam Raimi

Producător:

Savoy Pictures, HBO Films

Dată lansare (SUA):

14 Septembrie 1993

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

Povestea unui pusti care se afla in mijlocul influentei a 2 oameni foarte importanti din viata lui : tatal sau, un sofer de autobuz cinstit, cu o situatie materiala modesta si un sef mafiot extrem de puternic, ce detinea controlul asupra cartierului. Tatal sau este ingrijorat in momentul in care observa ca fiul sau devine prietenul sefului mafiot si incearca sa-l scoata de sub influenta acestuia. Fiecare din cei doi ii doreste binele pustiului, in viziunea proprie, dar alegerea ramane pe umerii copilului.

Recenzii

Ronaldo

08.09.2018

O poveste superba, pe care orice copil cred ca ar trebui sa o vada ca sa inteleaga ca exista decizii pe care daca le iei sau nu, iti schimba iremediabil viata.

14 9

Anonymous21

08.09.2018

desi este un film relativ vechi,eu cred ca se numara printre cele mai bune

4 7

Rudolfo

08.09.2018

Nu este alta poveste cu mafioti, ci povestea devenirii unui pusti, crescut in cartier de mafioti. Pustiul primeste doua sfaturi de viata: Nimic nu e mai tragic decat irosirea talentului si Nimanui nu-i pasa cu adevarat. Aceste doua sfaturi, desi par contradictorii, sunt impletite de catre pustiul nostru intr-o frumoasa potrivire. ......o poveste incredibila si cu actori de mari clasa....merita vazut.VIZIONARE PLACUTA.

7 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top