Moonlight Trailer
Trailer #1 01:24

A Chump at Oxford

Comedie | (United States of America)

A Chump at Oxford

A Chump at Oxford

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alfred J. Goulding

Scenariști:

Charley Rogers, Felix Adler

Producător:

Hal Roach Studios

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

  A Chump at Oxford este o comedie in stilul inconfundabil Stan si Bran, in acest film Stan si cu Ollie sunt doi vechi prieteni in cautarea unui post de munca. Nu ar fi chiar asa de dificil daca cei doi ar fi priceputi intr-un anumit domeniu. Dupa o serie de job-uri care s-au soldat cu mai multe esecuri, acestie au avut diverse angajamente de la majordom sau menajera la maturatori. Intr-o zi ei au norocul de a prinde accidental un hot care incerca sa fure de la o agentie. Directorul ca rasplata le ofera oportunitatea de a-si alege orice modalitate de rasplata. Cei doi isi aleg sa urmeze cursuri la faimoasa Univesitate din Oxford, doar ca aici viata lor va fi plina de peripetii si greutati.. Ajunsi la Oxford cei doi vor nevoiti sa suporte o serie de farse facute de viitorii colegi pe seama lor si vor trebuie sa se autoimpuna.

Recenzii

stef_ionesco

08.09.2018

Stan şi Bran obţin două locuri de muncă la o mare festivitate, ca majordom şi femeie de serviciu. După ce reuşesc să termine petrecerea cu un dezastru, ajung din nou în stradă şi din greşeală reuşesc să captureze un spărgător de banci. Recunoscător, directorul băncii îi trimite cu o bursă de studii la Oxford, pentru a primi e educaţie corespunzătoare. Dar o lovitură la cap îi provoacă lui Stan o amnezie şi se crede a fi Lordul Paddington, atlet extraordinar, student erudit şi dispreţuitor, şi îl angajează pe Bran ca majordom.

1 1

mu_zz_i

08.09.2018

Inca un film cu cei doi mari actori, cea mai tare echipa care a existat si exista. Desi primele minute si mai exact anume momentul cand faceau pe majordomul si femeia de serviciu mi s-au parut un deja vu daca ar fi sa il comparam cu From Soup to Nuts ceea a urmat este pe deplin original si caracteristic celor doi. As vrea sa amintesc doua faze: aceea cand cei doi stau pe banca in aceea gradina de la Oxford si sunt "deranjati" de asa zisa fantoma si aceea in care cei doi se tolonesc si se cinstesc in patul decanul cu bauturiile decanului.

0 0

Bci2

08.09.2018

Actiuni comice tot timpul, cu Ollie părînd sa fie în lipsă de inteligentă foarte observabilă, dar rezultatul e deobicei că Stan prea încrezator de sine este cel care suferă mai tare, desi mai cade citeodată--cind are noroc-- şi pe moalele spatelui. Amîndoi însă au inimă bună desi intră-n tot felul de incurcături hazoase, oriunde merg. Este filmul comic clasic, un adevărat antidot al oricarei depresiuni, cu rîsete în hohote şi de oameni, dar şi de situatii. Trebuie vazut-exceptional in genul comediei.

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top