Marea depravare (2004)

A Dirty Shame

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Waters

Producător:

Fine Line Features, This Is That Productions, Killer Films, John Wells Productions, City Lights Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Septembrie 2004

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Marea depravare este un film despre... o adunatura de depravati. O comedie, cu o distributie foarte reusita, care plaseaza in centrul actiunii o familie de mici intreprinzatori dornici de avere in regim de urgenta. Vaughn Stickles si sotia lui Sylvia sunt in acest film semnat de John Waters, o specie foarte ciudata de proprietari de magazin. Cand viata lor parea sa fi atins o etapa in care imprevizibilul nu prea isi mai are locul, ceva este pe cale sa schimbe radical lucrurile. In momentul in care Ray Ray Perkins intra in viata Sylviei, cuplul are parte de o explozie... Ce fel de explozie?! Este de ajuns sa spunem ca avem de-a face cu un film in care fetisurile sunt la putere.

Recenzii

angelinthenight

08.09.2018

Este un film despre...............o adunatura de depravati.O comedie cu o distribuite care se invarte in centrul actiunii o familie de mici intreprinzatori dornici de avere.Vaugh Stickles si Sylvia sunt o specie foarte ciudata de proprietari de magazin in viata carora singurul lucru necontrolabil este fiica lor Caprice o dansatoare cu sani mari de silicon ..........................

1 1

Daianaabby

08.09.2018

Filmul e hilar! Totusi , n-ai cum sa nu razi la unele faze ..Destl de frumos dar totusi porcos, un 8 din 10.

0 1

tanialee

08.09.2018

Un film scarbos , cu o adunatura de disperati sexual, avand cele mai ciudate moduri de a se manifesta, ex. tipul care se excita lingand mizeria. Are cateva faze amuzante, dar nu cred ca merita. Nu recomand!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top