Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

A Little Chaos (2014)

Dramă, Romantic | 13 September 2014 (United Kingdom)

Haos la Versailles (2014)

A Little Chaos

Dramă, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alan Rickman

Scenariști:

Jeremy Brock, Alan Rickman

Producător:

BBC Films, Lionsgate, Lipsync Productions, The Bureau, K. JAM Media

Dată lansare (SUA):

13 Septembrie 2014

Dată lansare (Romania):

1 Mai 2015

<p> </p><p><span>Î</span><span>n 1682, </span>Sabine De Barra, artistă peisagistă talentată primește o invitație neașteptată: este chemată la curtea regelui Ludovic al XIV-lea, unde urmează să se facă selecția pentru cel care avea să amenajeze grădinile principale ale noului palat al regelui Soare de la Versailles. Impresionat de ideile lui Sabine, renumitul artist peisagist André Le Notre o alege pe aceasta, deși era femeie, în detrimentul altor candidați. Sub presiunea timpului, ea își trasează propriul ritm, iar Le Notre ajunge să aprecieze “<span>micul haos” </span><span>care se declanșează odată cu angajarea acesteia.</span></p><p> </p><p><br /><br /> </p><p> </p><p style="margin-bottom: 0in; line-height: 100%"><span style="font-family: Cambria,serif"></span></p><p> </p>

Recenzii

Cevet

08.09.2018

Si filmul asta are lansare vineri acum de 1 mai? Mai am putin si ma duc la doctor sa vad ce imi spune.

0 18

Cevet

08.09.2018

Da nu ma vrea foarte bine. Pierdere lui ca nu ma are in reteaua lui. L-am refuzat sa imi fie prieten aici pe site. Si de asta s-a razbunat pe mine.

0 18

RoseofSharon

08.09.2018

Un film care merită vizionat pentru jocul actorilor, în special Kate Winslet şi Alan Rickman. Interesantă şi regia lui Alan Rickman. Ca idee este notabil că o femeie a fost aleasă designer peisagist, la concurenţă cu atâţia bărbaţi. Să nu uităm că în acea perioadă foarte puţine femei aveau capacitatea de a se întreţine singure.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top