Moonlight Trailer
Trailer #1 03:08

A Long Way Down (2014)

Comedie, Dramă | 20 March 2014 (United Kingdom, Germany)

Adio dar mai stau puţin (2014)

A Long Way Down

Comedie, Dramă (United Kingdom, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Pascal Chaumeil, Vondie Curtis-Hall

Producător:

BBC Films

Dată lansare (SUA):

20 Martie 2014

Dată lansare (Romania):

4 Aprilie 2014

<p class="MsoNormal">Inspirat din cartea cu acelaşi titlu a englezului Nick Hornby, autorul romanelor pe care le au la bază filmele “High Fidelity” și “About a Boy”, „A Long Way Down” spune povestea emoţionantă a patru necunoscuţi, care se simt copleşiţi de probleme şi necazuri şi îşi propun să sară în gol de pe acoperişul aceleiaşi clădiri în noaptea de Revelion. Unul dintre protagonişti este J.J., un tânăr care livrează pizza şi care a renunţat la o promiţătoare carieră de rocker şi la visurile de a se impune pe scena muzicală de dragul unei fete, doar pentru ca formaţia în care cânta să se destrame, iar aleasa inimii să îl părăsească.</p>

Recenzii

redzab

08.09.2018

"Gândul sinuciderii te ţine în viaţă" a spus-o cineva , nu ştiu exact cine şi nici când, însă am reţinut această propoziţie ca pe o ciudăţenie a gândirii obscure, morbide. Pe parcursul vieţii, am înţeles însă profunzimea acesteia. Cineva a făcut şi un film pe tema asta. Doar atunci când eşti convins că te sinucizi, în cele 5 secunde realizezi că viaţa trebuie trăită până la capăt. În ciuda pesimismului cu care începe filmul, finalul şi mesajul este unul 8-timist. Bun. Nota 8.

3 1

corcodus

08.09.2018

un film superb, o lectie pe care ti-o da viata; o pledoarie pentru viata , prietenie si speranta, interpretare de exceptie, recomand filmul cu caldura.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top