Moonlight Trailer
Trailer #1 02:18

A Love Song for Bobby Long (2004)

Dramă | 02 September 2004 (United States of America)

Cantec de iubire (2004)

A Love Song for Bobby Long

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Shainee Gabel

Producător:

Yari Film Group

Dată lansare (SUA):

2 Septembrie 2004

Dată lansare (Romania):

16 Ianuarie 2021

<p>Primind vestea ca mama sa a murit, <em>Purslane Hominy Will</em> se intoarce acasa pentru inmormantare acesteia. Odata ajunsa, descopera ca inmormantarea a avut loc si ca in casa mamei sale locuiesc doi prieteni ai acesteia, <em>Bobby Long</em>, un fost profesor de literatura si protejatul acestuia <em>Lawson Pines</em>, amandoi alcoolici. </p><p>Acesti barbati distrusi de un eveniment care a avut loc cu ani in urma, s-au stabilit ferm in casa darapanata, incurajati si de ambitia lui <em>Lawson</em> de a scrie un roman despre viata lui <em>Bobby Long</em>. </p><p>Neavand nici unul dintre ei intentia de a pleca, <em>Pursy</em>,<em> Bobby Long</em> si <em>Lawson</em> sunt fortati sa locuiasca impreuna. Cu toate acestea odata cu trecerea timpului, aranjamentul lor dezgroapa o serie de secrete care le ameninta legatura nou formata si scoate in evidenta cat de strans vietile lor sunt legate. </p>

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Film simplu, linear, ce nu se remarcă prin răsturnările de scenariu sau printr-o poveste impresionantă, ci în primul rând prin personaje, foarte bine interpretate de Scarlett Johanson şi John Travolta, şi dialogurile dintre ele. Mi-a adus, într-o oarecare măsură, aminte de Sideways. Merită văzut.

10 1

cezar33

08.09.2018

Un film despre autodistrugere. Foarte multa naturaletesi simplitate in jocul actorilor. Credibilitatea povestirii creaza un confort deosebit spectatorului. O serie de scene inteligent montate maresc dramatismul peliculei.

4 2

cezarica98

08.09.2018

un film bun, mi-a placut, interpretarea lui Travolta si Johanson merita toate laudele, conversatile lor sunt bine etalate pe pelicula, un film pe care l-as revedea, il recomand.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top