Moonlight Trailer
Trailer #1 02:38

A Modern Pride and Prejudice (2011)

| 31 August 2011 ()

A Modern Pride and Prejudice (2011)

A Modern Pride and Prejudice

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Clooney

Dată lansare (SUA):

31 August 2011

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

<p>A Modern Pride and Prejudice le urmăreşte pe surorile Elizabeth şi Jane Bennet prin diferitele încercări, erori şi greşeli ale primei impresii, nenumarăte propuneri dar nu în ultimul rând în căutarea dragostei adevărate. Când Jane îl întâlneşte pe eligibilul burlac, Mr. Bingley, se îndrăgosteşte iremediabil, însă fericirea nu durează mult, pentru că la scurt timp Mr. Bingley părăseşte pe neanunţate oraşul împreună cu bunul său prieten Mr. Darcy.</p><p>În timp ce încearcă să o liniştească pe sora ei mai mare, Elizabeth află motivele din spatele plecării domnului Bingley, se împrieteneşte cu domnul Wickham şi în acelaşi timp se simte prinsă între prejudecăţi şi posibilitatea de a-şi găsi adevărata dragoste.</p>

Recenzii

mel.1

08.09.2018

"Mandrie si prejudecata" este marea mea slabiciune. Imi placa la nebunie. Am vazut toate filmele aparute pana acum, (pana si pe cel in stil indian), numai acesta nu. L-am tot cautat peste tot si numai nu l-am gasit! Nu mai spun ca nici subtitrarea nu exista. Pana la urma exista acest film la noi? Pare o intrebare retorica (fiindca vad ca s-a votat si s-au dat note acestui film), dar nu este. Poate stie cineva ceva, va rog frumos.

1 0

Dianne.Kiss

08.09.2018

intr-adevar este ciudat ca filmul acesta nu a aparut avand totusi atatea voturi ,am auzit foarte multe despre el mi-am dat seama ca e ft frumos.acuma vom vedea cu totii cand va aparea :)

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top