Moonlight Trailer
Trailer #1 02:45

A River Runs Through It (1992)

Dramă | 09 October 1992 (United States of America)

Candva pe aici trecea un rau (1992)

A River Runs Through It

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Redford

Producător:

Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

9 Octombrie 1992

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

Bazat pe un roman autobiografic de Norman Maclean, filmul spune povestea a doi frati care au crescut in Montana, baietii unui preot care le-a transmis pasiunea lui pentru pescuitul de pastravi. Multele aventuri prin care au trecut i-au unit pe cei doi frati intr-o stransa legatura ce a ramas si la varsta maturitatii. Desi ocupati cu slujbele lor (unul este profesor, celalalt ziarist), inca isi gasesc timp pentru o partida de pescuit. Dar Paul, mezinul, este adeptul si altor tipuri de aventuri, mult mai periculoase decat pescuitul.

Recenzii

CO_Rina

08.09.2018

trebuie vazut clasic

0 0

valutza

08.09.2018

Norman si Paul, doi frati din Montana, cresc impreuna sub supravegherea tatalui lor, un preot extrem de sever. Toti trei impartasesc o pasiune comuna: pescuitul la musca in raurile din imprejurimi. Satui de autoritatea tatalui lor, cei doi frati incearca sa protesteze. Drumurile lor insa se vor scinda: Norman va imbratisa arta scrisului, Paul - caruia autocontrolul pare sa-i lipseasca cu desavarsire – va cauta riscul cu orice pret. Tulburator, poetic, filmul lui Redford ne spune povestea unui tata care incearca sa treaca fiilor lui principiile fundamentale ale vietii sale. Mai mult decat atat e povestea fiilor care-si amintesc aceste lectiii peste ani. Tatal, pastor presbiterian, isi dascalise fiii in predicile duminicale. Dar cele mai importante lectii fusesera invatate la pescuit, pe raul care trecea candva pe-acolo.

1 3

alexk

08.09.2018

În Montana, un preot foarte sever (Tom Skerritt), un tată foarte autoritar, încearcă să le transmită celor doi fii ai săi, Norman (Craig Sheffer) şi Paul (Brad Pitt), propriile principii de viaţă. Cele mai importante lecţii le fuseseră “predate” acestora la pescuit, pe râul ce trecea cândva pe acolo… lecţii ce aceştia aveau să şi le amintească şi peste ani…Pe lângă pasiunea pentru pescuitul de păstrăvi pe care o aveau toţi trei în comun, singurul lucru pe care îl mai au în comun cei doi fraţi, este că amândoi se simt sufocaţi de modul autoritar de a fi al tatălui lor şi fiecare apucă pe căi diferite în viaţă. Norman se refugiază în scris, firea lui fiind o combinaţie ciudată între prudenţă şi impulsivitate. Paul, în schimb, pare lipsit de autocontrol, iar calea aleasă de acesta este una total opusă faţă de fratele său, iar direcţia în care se îndreaptă este cea a autodistrugerii…

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top