Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

A Single Man (2009)

Romantic, Dramă | 19 October 2009 (United States of America)

Un om singur (2009)

A Single Man

Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tom Ford, Paul Morrissey

Producător:

Fade to Black Productions, Depth of Field, Artina Films

Dată lansare (SUA):

19 Octombrie 2009

Dată lansare (Romania):

15 Mai 2021

  Adaptat dupa romanul omonim al autorului Christopher Isherwood, filmul "A single man" urmareste o zi din viata profesorului de limba si literatura engleza George Falconer, un homosexual in varsta de 52 de ani, care preda la un colegiu din California. Dupa moartea neasteptata intr-un accident de masina a partenerului sau Jim, cu care avea o relatie amoroasa fericita de mai mult de 16 ani, George se lasa coplesit de gandul sinuciderii intrucat nu isi poate imagina viitorul in absenta iubitului si simte ca existenta lui actuala este lipsita de sens. Cea care il consoleaza pe indureratul profesor, care este fortat sa isi mascheze suferinta si orientarea sexuala in Los Angeles-ul anului 1962, este vechea lui prietena si vecina Charlotte, care ascunde la randul ei sentimentele de iubire neimplinita pe care le are fata de George. Incercand fara succes sa depaseasca socul mortii lui Jim, George trebuie sa respinga si avansurile unui student al sau pe nume Kenny, care tocmai si-a descoperit adevaratele inclinatii sexuale si simte ca profesorul de engleza impartaseste aceleasi gusturi interzise.

Recenzii

annemarie_s

08.09.2018

Stie cineva daca si and va fi adus in Romania? Spuneti-mi si mie! Si nu, nu as vrea sa il descarc de pe torente sau alte site-uri, il vreau la cinema, pe ecran mare!

0 1

clausisme

08.09.2018

Daca Colin Firth a sa castige oscarul poate o sa ajunga si noi pe marile ecrane. Asa cel mai probabil o sa apara in 2,3 cinemauri din Bucuresti ca o curiozitate. Nu il vad ajungand in mall-uri. Romanul e foarte bun si eu m-as duce cinema la filmul asta

4 4

just_catalina

08.09.2018

Imi vin f greu cuviintele cand vad asemenea filme despre care oricat de frumos ai vorbii,parca nu e suficient de bine.Eu sunt inca sub vraja lui,pur si simplu mi-a placut la nebunie,am ramas profund marcata de actiunea filmului si cat de bine au jucat toti actorii,cat de bine a fost gandit totul,ca un puzzle,fiecare personaj avea rolul lui in desfasurarea lucrurilor.Neapart de vazut filmul,dar NEAPARAT!!!!Nota 10 cu felicitari.Si inca ceva...foarte profunde vorbele de la sfarsit si cu mare talc daca stii sa le interpretezi.

5 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top