Moonlight Trailer
Trailer #1 02:10

A Stolen Life

Dramă | (United States of America)

Viata furata

A Stolen Life

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Curtis Bernhardt

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

<p align="justify"><span>Massachusetts. Kate Bosworth o tânără și frumoasă femeie ia în viteza taxiul, ajunge în port însă pierde aporul pe care vroia sa  urce, spre <span>New Bedford, pentru a ajunge la nunta unei verișoare. Încercând să gasească o posibilitate de a pleca, este sfătuita să-l abordeze pe Bill Emerson care avea o barcă și o putea duce. Când îl vede , este dragoste " la prima vedere", cei doi navighează o noapte, ea era o pasionată a navigației și au multe lucruri despre care să vorbească. Într-un final ajung în port unde Bill este întâmpinat de Eben Folger, " șeful " farului și fata știe că dacă vrea să ajunga la Bill trebuie să-l cucereasca pe Eben și o face, pentru a-l revedea. Cei doi se îndrâgostesc, ea ajunge acasă și, când Bill Emerson  o vizitează la resedinșa sa : "The Groven Cottage", nu-și dă seama de care dintre surorile gemene: Kate Bosworth și Patricia Bosworth este îndrăgostit mai tare și alege să se căsătorească cu Patricia. Timpul trece, Kate suferă în tăcere și într-o zi când cele două surori pleacă pe mare cu o barcă cu pânze, o furtuna cumplită răpește viata uneia dintre surori, iar când cealaltă încearcă să-i ia locul surorii, se declanșează drama.</span></span></p>

Recenzii

stef_ionesco

08.09.2018

Kate Bosworth şi sora ei geamănă, Patricia, se îndrăgostesc de inspectorul Bill Emerson. Patricia şi Bill se căsătoresc. Pentru a uita, Kate se întoarce la pictură, vechea ei pasiune. În timpul unei călătorii pe mare. Patricia cade peste bord şi se îneacă, iar Kate va lua locul surorii sale.

1 0

Doina1952

08.09.2018

O masca rade, o masca plange....asa incepe acest film de OSCAR! BETTE DAVIS in rolul celor doua surori gemene, una buna, una rea, una modesta, alta cocheta, una indragostita de om, cealalta de bani...face un rol admirabil.Este adevarat ca poate, nostalgia cuprinde varsta mea...cred ca a treia ar fi??cand gusturile sunt radical diferite de ale tinerelor generatii dar ma " bat" pana la capat pentru o lume a filmului fara himere, rituri, spectacole orientale, vesmante de aur...Bette Davis supravietuieste in toate actritele de azi, nume mari de la Meryl Streep la ....nume mici, dar in afirmare Sienna Miller...Recomand acest film si multumesc celui ce mi-a dat posibilitatea sa-l revad azi :" Gughii "Fara nici cea mai mica ezitare dau nota 10!

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top