Moonlight Trailer
Trailer #1 01:41

A Street Cat Named Bob (2016)

Dramă, Familie, Comedie | 04 November 2016 (United Kingdom)

Un motan maidanez numit Bob (2016)

A Street Cat Named Bob

Dramă, Familie, Comedie (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roger Spottiswoode, Steven Soderbergh

Scenariști:

Tim John, Maria Nation

Producător:

Iris Productions, Shooting Script Films, Prescience

Dată lansare (SUA):

4 Noiembrie 2016

Dată lansare (Romania):

13 Ianuarie 2017

Bazat pe una dintre cele mai bine vândute cărți pe plan internațional, filmul spune povestea adevărată a lui James Bowen care încearcă cu disperare să scape de dependența de heroină prin intermediul unui program. S-a instalat într-un centru special pentru dependenții de droguri din Tottenham. Într-o seară, Bowen găsește o pisică cu o rană la picior. O duce la veterinar pentru a beneficia de tratamentul necesar. Pisica a început să îl urmeze peste tot. Realizând că nu va reuși să scape de ea, Bowen îi pune numele de Bob. Cei doi vor călători împreună cu autobuzul prin oraș, Bowen cântând la chitară pentru a-și câștiga existența. La scurt timp, cei doi devin un veritabil fenomen pentru turiștii care îi filmează și îi aplaudă. Legătura cu Bob este cea care l-a încurajat pe Bowen să renunțe încetul cu încetul la viciile sale.

Recenzii

cotos

08.09.2018

Foarte tare filmul. Nu credeam ca o sa imi placa, insa m-a prins din primele minute. Nimic complicat, doar povestea vietii. Poate chiar acest lucru il face atat de placut.

0 0

mihaelatb

08.09.2018

Nu am citit cartea, dar filmul a fost OK! Problema drogurilor, a abstinentei si a motivatiei. Alienarea indivizilor intr-un oras mare. Indiferenta oamenilor fata de aproapele lor si mai degraba mila si atentia fata de un necuvantator. Tot atatea teme atinse de acest film. Fara doar si poate cel mai bun a fost Bob, actorul principal nu m-a convins cred ca si adevaratul erou al intamplarii-care apare la finalul filmului, la semnarea de autografe- ar fi putut sa joace la fel de bine.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top