Moonlight Trailer
Trailer #1 01:05

Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009)

Comedie, Familie | 03 March 2009 (United States of America)

Ace Ventura Junior (2009)

Ace Ventura Jr: Pet Detective

Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David M. Evans

Dată lansare (SUA):

3 Martie 2009

Dată lansare (Romania):

24 Noiembrie 2020

"Voi încerca să mă port normal”, promite Ace Ventura, un puști în vârstă de doar 12 ani. Ar fi foarte bine, numai că normal pt el este să găsească boi pierduți, pisici răpite, sau aligatori scăpați și să creeze haos la fiecare minut. Ca și tatăl lui, este în natura lui să fie un detectiv de animale defect. Și când un pui de panda de la zoo este furat și mama lui Ace este suspectul nr 1, eroul nostru se avântă să apere reputația familiei. Este o nouă generație de distracție în familie și o comedie nebună cu ursul panda, în timp ce Ace Ventura Jr. (Josh Flitter) conspiră cu aventuroasa vecină Laura (Emma Lockhart) și cu nerodul A-Plus (Austin Rogers) la vânătoare de piste și râsete. Gata de distracție? În regulă atunci Ace-Ace Jr. este stăpân pe situație.

Recenzii

valyy

08.09.2018

pare mai mult un film pentru copii mici fata de cele cu Jim Carrey, dar e bunicel

0 5

dumibr

08.09.2018

un film supercomic cu mostenitorul lui ace ventura :)). e tare filmul mie chiar mi-a placut nu e ca originalul dar merge

1 4

dracugol

08.09.2018

Bai serios aici lumea asteapta pareri despre film nu cat il asteptam si cat am vrea sa il vedem postati doar de dragul de a posta ar trebui un administrator sa faca ceva in cauza asta ati merita un disable la post.

5 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top