Moonlight Trailer
Trailer #1 02:39

Ace in the Hole

Dramă | (United States of America)

Ace in the Hole

Ace in the Hole

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Billy Wilder

Scenariști:

Billy Wilder, Lesser Samuels, Walter Newman

Producător:

Paramount

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

Charles Tatum este un reporter lipsit de noroc ce se angajeaza la un ziar putin cunoscut din New Mexico. Noua slujba este destul de plictisitoare si lipsita de subiecte de senzatie pana in ziua in care gaseste un om blocat intr-o mina. El sare imediat pe sansa de a ajunge cineva, luand sub conducere operatiunile de salvare si prelungindu-le, pentru a-si putea vinde reportajul la mai multe ziare importante. Tatum creeaza astfel un adevarat fenomen mass-media, storcand orice picatura din tragicul eveniment.

Recenzii

don.corleone

08.09.2018

Inca un noir de mare valoare... Principala cauza care'i distribuie o valoare aparte filmului este regia conceputa intr'o maniera originala... , plamadita cu jocul actoriilor, care'si joaca rolul impecabil ,Billy Wilder distribuindu'i lui Kirk Douglas rolul reporterului lipsit de noroc, care nu poate accepta ideea decaderii, desi asa cum spune el "sunt un ziarist de 250 $ pe saptamâna". Sansa i'a suras , insa dorinta lui de ascensiune cat mai rapida l'a tradat, impingandu'l sa recurga la metode "diabolice" pentru a'si redobandi faima pierduta. Sfarsitul il surprinde Charles Tatum pe marginea "prapastiei" , fara nici o sansa de salvare....caderea lui in abisul perfid al neantului este potentata de ultima oferta pe care i'o face d'lui Boot "Sunt un reporte de 1.000 dolari pe zi,dar ma poti avea gratis." Un film de zile mari , pe care umila mea pasiune pt Noir v'o recomanda ...8.5/10 ....Un film EXCELENT !

2 0

Nagy

08.09.2018

Si astazi filmul ramane la fel de relevant. Presa de scandal- painea si circul poporului

1 6

Bachus-B

08.09.2018

un film cam ciudat darnu l-as pune deloc in genul noir cu gaster ca nu este deloc noir ci un subiect destul de banal un om inclestat intro pestera iar din cauza unui jurnalist cam cinic si fanatic in jurul pesterei se face un parc de distractii , acesta nu accepta favorile nevestei sale cae nui i prea pasa de sotul ei toate aceste actiuni se intampla intre timp ce bietul om putea fi salvat din acea stramtoare in realitate in cam o juma de ora.. in schimb nimeni nu face nimic si bietul om moare ... iar si Kirk nu reuseste sa isi faca the story ca nevasta decedatului il inteapa cu o foarfeca iar acesta moare si el la sfarsit.. un film cam fals si departat de realiatate foarte bizar subiectul....

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top