Adiós Gringo

Adiós Gringo

Western (France, Italy, Spain)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Giorgio Stegani, Sheldon Lettich

Scenariști:

Harry Whittington

Producător:

Dorica Film, Fono Roma, Explorer Film '58

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2020

<p>Păcălit să cumpere vite furate, Brett Landers scapă cu greu de linșat. Este dat în urmărire, iar el vânează hoții de vite pentru a-și demonstra nevinovăția. </p>

Recenzii

Juristul

08.09.2018

"Adios Gringo ,printre filmele de debut ale lui Giuliano Gemma(viitorul Montgomery Wood),este un adevart western,cu replic putine,dar cu multa actiune.Modul in care este abordata actiunea de pionerat a cuceririi vestului,ne aduce multa satisfactie si delectare. Un film ce nu trebuie ratat.

2 0

bradu

08.09.2018

Brent Landers,un tânăr fermier este atras într-o afacere păguboasă cu vite și acuzat pe nedrept de furt; în încăierarea produsă, accidental omoară un localnic și acum este nevoit să-și demonstreze nevinovăția. A fost un western "hot" în anii 60,făcut în stilul clasic al genului,când Leone încă nu-și pusese amprenta dar acțiunea este intensă,plină de o violență de care nici femeile nu sunt scutite.În general întâlnim o lume crudă cu multe personaje negative și scene pline de sadism.Deși povestea este previzibilă regia a fost bine gândită,a redat perfect lumea vestului într-un mod original si a avut o imagine bună.Frumoasă a fost și melodia de fundal care-l însoțea pe Brent Landers,avea versuri pline de umor. Un film de debut pentru Giuliano Gemma în care-și pune în joc toată capacitatea artistică dar și abilitățile fizice,a fost un rol greu și complex pe care l-a făcut la superlativ.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top