Trauma (1997)

Affliction

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Schrader, Peter Segal

Scenariști:

Paul Schrader

Producător:

Lions Gate Films

Dată lansare (SUA):

28 August 1997

Dată lansare (Romania):

30 Septembrie 2020

O drama psihologica despre incercarea unui om de a nu fi ceea ce este "proiectat" genetic sa fie, adica sa nu semene cu tatal sau. Wade Whitehouse este serif intr-un orasel din New Hampshire. Desi copilaria i-a fost distrusa de un tata alcoolic, violent si iresponsabil, Wade pare sa-i urmeze, involuntar, exemplul. Viata sa este un esec, este divortat si nu-si cunoaste propria fiica. Atunci cand intr-o padure apropiata de oras are loc un accident de vanatoare, Wade incepe sa investigheze cazul cu mare atentie, vazand in asta o sansa de a-si reabilita viata pe plan profesional.

Recenzii

valutza

08.09.2018

Wade Whitehouse este un politist caruia viata nu i-a suras: copilaria i-a fost intunecata de un tata violent, casatoria s-a destramat, iar fosta sotie nu-l lasa sa-si vada fiica. Doar Marge, noua lui iubita, ii aduce liniste si lumina in viata. La toate necazurile lui se mai adauga unul: in apropierea oraselului in care traieste, in timpul sezonului de vanatoare, un om este ucis. Prietenul lui Wade, Jack, sustine ca a fost un accident. Dar Wade are alta parere. El va declansa o ancheta pe cont propriu.

0 0

mcquin

08.09.2018

James Coburn a primt Oscar pentru rol secundar in acest film dar se pare ca nu se stie din moment ce nu este trecut in "Distributie" RX.foarte bine informat si la radul sau informeza la fel de bine.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top