După sex (2007)

After Sex

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Eric Amadio

Scenariști:

Eric Amadio

Producător:

Supino Pictures, NALA Films

Dată lansare (SUA):

26 Septembrie 2007

Dată lansare (Romania):

25 Octombrie 2021

<p align="justify">Filmul After Sex este compus din mai multe povesti de dragoste complet paralele. Unele fericite, alte mai spinoase, unele adolescentine, altele mature, unele straight, iar altele complet gay. Si cu toate astea toate pline de dragoste, undeva dupa toate barierele si autoapararile.</p>

Recenzii

mdomnita

08.09.2018

Chiar daca descrierea filmului nu corespunde cu filmul, am sa spun cateva lucruri despre acesta. Filmul prezinta o serie de scurt metraje cu aceasi tema: discutiile care apar in mai multe cupluri imediat dupa o partida de sex. Conversatiile sunt interesante, uneori amuzante dar uneori mai triste. Ce mi-a placut la acest film au fost cuplurile alese diferit din societate, si prezentarea converasatiilor respective care spun foarte multe despre relatii in general prin prisma cuplului ales. Cuplurile sunt diferite unele de celelalte, avand un cuplu normal, un cuplu la prima experienta sexuala, un cuplu de persoane in varsta, si cateva cupluri care i-ar putea face pe cei mai conservatori sa aiba o parere proasta despre film. Aici ma refer desigur la cuplurile gay si la cuplul interrasial intre un barbat de culoare si o femeie caucaziana. Filmul merita vazut, mai ales de catre cupluri, si ofera cateva perspective foarte interesante asupra relatiilor.

7 3

valutza

08.09.2018

O comedie care, invartindu-se in jurul placutei activitati numita "sex", examineaza intimitatea si vulnerabilitatea inerente relatiilor romantice.

4 3

linkboy

08.09.2018

Cam slab filmul care se vroia a prezenta discutii dupa sex a mai multor tipuri de cupluri : heterosexuali, homosexuali de ambele tipuri , chiar un cuplu in varsta . Dar se pare ca nu prea a reusit sa o faca .

1 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top