Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)

Familie, Comedie | 08 October 2014 (United States of America)

Alexandru și cea mai teribilă, oribilă, foarte rea zi (2014)

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Familie, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Miguel Arteta, Robert Stevenhagen, Sam Fell

Producător:

Walt Disney Pictures, 21 Laps Entertainment, The Jim Henson Company

Dată lansare (SUA):

8 Octombrie 2014

Dată lansare (Romania):

10 Octombrie 2014

<p>Alexander, un puşti de 11 ani, trece printr-o serie de nenorociri, ce vor umple ziua familiei sale, după ce se îndeplineşte dorinţa sa, de a face ca toţi membrii familiei să experimenteze ghinionul de care a avut parte el.</p>

Recenzii

stricted

08.09.2018

Adaptarea celebrei cărţi pentru copii omonime. Scenariul, scris de premiata cu Oscar Lisa Cholodenko (The Kids are All Right), îl va urmări pe tânărul Alexander, un puşti de 11 ani, prin nenorocirile ce vor umple ziua familiei sale, după ce dorinţa sa, de a face ca toţi membrii familiei să experimenteze nenorocul de care a avut parte el, se îndeplineşte.

1 18

sweeney

08.09.2018

Un film decent de la care mari asteptarii nu am avut niciodata. Stiam exact la ce sa ma astept si astfel nu pot spune ca regret vizionarea acestuia sau am fost dezamagit cumplit. Titlul de fata mi-a atras atentia in primul rand datorita celor doua nume prinicipale care fac parte din distributie. Si numele regizorului nu este unul sters iar acest lucru a contat intr-o mica masura. De asemenea durata foarte mica este un alt aspect pozitiv si mereu am stiut ca acest film este potrivit pentru perioada pranzului, pana sa plec la munca. Alexander and ... este o comedie acceptabila care chiar daca nu iti starneste foarte multe hohote tot are puterea sa te faca sa zambesti larg. E dragut, putin enervant in scurte momente dar in mare parte e ok. In rest mai multe nu pot fi spuse. Perfect pentru publicul mai copilaros.

1 1

mihaelatb

08.09.2018

o comedie Disney, nici prea-prea, nici foarte -foarte. Un Big, dar dorinta exprimata nu este aceea de a creste..As zice ca este expresia americana a proverbului cu : sa moara si capra vecinului. De vazut in familie .

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top