Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Alfie (2004)

Comedie | 22 October 2004 (United Kingdom, United States of America)

Alfie (2004)

Alfie

Comedie (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Charles Shyer

Producător:

Patalex Productions, Paramount

Dată lansare (SUA):

22 Octombrie 2004

Dată lansare (Romania):

28 Ianuarie 2005

In Manhattan, soferul de limuzina britanic Alfie este inconjurat de femei frumoase, majoritatea dintre ele clientele lui, si traieste ca un Don Juan, avand aventuri de o noapte cu toate, fara nici un fel de angajament. Iubita lui, Julia, care este o mama ce isi creste copilul singura, este suparata din aceasta cauza. Cei mai buni prieteni ai lui sunt colegul lui Marlon si prietena sa, Lonette. Insa Alfie o face lata si are o aventura scurta cu Lonette. Consecintele acestei aventuri il forteaza sa reflecteze asupra stilului lui de viata.

Recenzii

indy

08.09.2018

.........

0 1

Rudolfo

08.09.2018

Castigator al Premiului Globul de Aur pentru cea mai buna melodie originala pentru un lung metraj: “Old Habits Die Hard” (Alfie Muzica & Versuri: Mick Jagger & David A. Stewart). „Subscriu la filozofia europeana – prioritatile mele sunt vinul, femeile si... ei bine, de fapt doar acestea sunt vinul si femeile. Femeile sunt totdeauna o alegere amuzanta” – din gandirea lui Alfie Elkins. „Gaseste pe cineva pe care sa-l iubesti si traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima” din alta gandire decat cea a lui Alfie. Da, este adevarat ca Alfie Elkins este in carne si oase ceea ce se numeste un playboy, un burlac convins, oricand disponibil unor aventuri amoroase. Dar sub farmec si bravura se afla un alt om – unul care nu lasa dragostea sa-l acapareze. Alfie este o indrazneata poveste a unui filozof cu fata umana care este silit sa-si analizeze existenta sa lipsita de griji. La un moment dat viata lui de obicei agitata si lipsita de o directie clara incepe sa se incetineasca. Rolul ucigasului de inimi feminine, Alfie este interpretat de Jude Law, de doua ori nominalizat la Oscar.

10 4

Madame.wtf

08.09.2018

E un film care arata cat de usor se poate intoarce roata si placerea de care te bucuri la un moment dat poate avea consecinte neplacute, cum ar fii copilul pe care il are cu sotia celui mai bun prieten, sau faptul ca toata lumea isi pierde increderea in el. Jude Law este cel mai potrivit actor pentru rolul asta, pentru ca pare genul "heart breacker", dar stiu ca poate mai mult si il apreciez in roluri mai serioase.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top