Moonlight Trailer
Trailer #1 01:12

All Star Superman (2011)

Animaţie, Acțiune, Aventuri | 22 February 2011 (United States of America)

All Star Superman (2011)

All Star Superman

Animaţie, Acțiune, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sam Liu

Scenariști:

Grant Morrison

Producător:

DC Comics, Warner Bros. Animation

Dată lansare (SUA):

22 Februarie 2011

Dată lansare (Romania):

11 Mai 2021

<p>Din ultima pagină a jurnalului lui Superman aflăm că super-eroul e pe moarte. Celulele din corpul său se dezintegrează, iar timpul ce i-a mai rămas de trăit e scurt. Adversarul său, Lex Luthor, îşi face de cap şi ameninţă violent, explicând că nimeni nu va fi rănit dacă toată lumea va depune armele. Superman mai are o ultimă şansă să salveze lumea şi porneşte în ultima sa aventură. În timp ce îl înfruntă pe Lex Luthor şi amândoi cad în gol de pe o clădire, vicleanul care vrea să domine lumea îl asigură pe super-erou că va muri cel dintâi. "Toate lucrurile bune au un sfârşit", e sloganul producţiei animate.<br /></p><p> </p>

Recenzii

Kosty78bv

08.09.2018

Un scenariu bunicel, acest film animat nu e ca si celalalte cu mult eroism ci cu o poveste mai trista (nu pot divulga de ce), totodata are un final neasteptat . Din final mai reiese ca va avea continuare dar sar parea ca nu cu Superman.

1 0

Alexandru29

08.09.2018

un scenariu destul de complicat spre deosebire de alte filme cu superman si o animatie cam atipica pentru americani deznodamantul este altefel...il recomand tuturor celor care sunt fqani ai genului.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top