Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

All the Pretty Horses (2000)

Dramă, Romantic, Western | 11 December 2000 (United States of America)

Pasiune neimblanzita (2000)

All the Pretty Horses

Dramă, Romantic, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Billy Bob Thornton

Scenariști:

Cormac McCarthy

Producător:

Miramax, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Decembrie 2000

Dată lansare (Romania):

24 Februarie 2021

John Grady Cole si Lacey Rawlins sunt doi texani care incearca sa duca o viata decenta si lucreaza pe post de cowboy la o ferma. Intr-o seara, ei se decid sa plece spre Mexic in speranta ca vor gasi un post mai bine platit. Pe drum ei fac cunostinta cu Blevins, un tanar care este acuzat ca a furat un cal dintr-o proprietate privata. Cole si Rawlins il iau cu ei si ajung in Mexic, unde se angajeaza la o ferma. Cole se indragosteste de fata bogatului fermier, si din aceasta cauza prietenia lui cu Rawlins are de suferit.

Recenzii

flicka

08.09.2018

E foarte fain. As vrea sa-l vad ;)

2 6

Antigona

08.09.2018

Iata ca Matt Damon poate intra foarte usor in pielea unui cowboy si poate vorbi spaniola destul de bine!Filmul nu exceleaza la capitolul intriga si desfasurarea actiunii insa merita vazut macar pentru peisajele deosebite si pentru jocul convingator al lui Matt.

1 0

Cryss190

08.09.2018

mi-a facut deosebita placere sa vad un film in regia lui Billy Bob Thornton "pasiunea neimblanzita" dintre John si Alejandra le va fi inevitabila, fatala...o promisiune ( a Alejandrei facuta cu scopul platirii cautinii pentru John) ii va desparti si iubirea le va ramane netraita si inchisa in puterea cuvantului o drama pe fundalul unui film western

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top