Moonlight Trailer
Trailer #1 01:11

Allegiant (2016)

Aventuri, SF, Acțiune, Mister | 09 March 2016 (United States of America)

Allegiant (2016)

Allegiant

Aventuri, SF, Acțiune, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Schwentke, Niall Johnson

Producător:

Mandeville Films, Summit Entertainment, Lionsgate, Red Wagon Entertainment

Dată lansare (SUA):

9 Martie 2016

Dată lansare (Romania):

11 Martie 2016

<p>Societatea divizată în facțiuni a fost distrusă prin violență, conflicte și trădări. Atunci când i se oferă șansa de a descoperi lumea de dincolo de ziduri, Tris este pregătită. Poate că ea și Tobias vor putea duce o viață nouă, lipsită de minciuni și de amintiri dureroase.</p><p>Însă noua realitate este mult mai periculoasă decât cea pe care a lăsat-o in urma, iar Tris descoperă multe lucruri noi care o schimbă și pe ea și pe cei pe care îi iubește. Va trebui să lupte pentru a înțelege complexitatea naturii umane și să facă față unor alegeri imposibile legate de loialitate, sacrificiu, curaj și iubire.  </p>

Recenzii

valy94

08.09.2018

Am fost surprins placut de aceasta continuare .Din punctul meu de vedere mult peste a2a parte a filmului . Astept cu nerabdare finalul !

2 0

fireprof

08.09.2018

Foarte buna aceasta parte, in linia celorlalte, pe care le-am urmarit cu deosebit interes si placere. Sper sa nu fie doar o singura continuare ca ar fi pacat.

1 3

james_007

08.09.2018

Intotdeauna ce-i prea mult strica. Acest film din seria “Divergent” nu face exceptie. Iata pe scurt cu ce va puteti pierde timpul: Eroii principali din “Divergent”, ies de aceasta data din perimetrul orasului Cicago. Ei descopera ca in afara hotarelor acelei asezari, la cativa kilometri de mers printre dune de steril, se afla un zid energetic, ce separa pe rebeli de lumea civilizata. Eroii exploratori afla adevarata fata a noilor gazde, numai dupa participa la cateva evenimente anormale.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top