Moonlight Trailer
Trailer #1 01:00

Alone With Her (2006)

Crimă, Dramă, Romantic, Thriller | 28 April 2006 (United States of America)

Alone With Her (2006)

Alone With Her

Crimă, Dramă, Romantic, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Eric Nicholas

Scenariști:

Eric Nicholas

Producător:

Pin Hole Productions LLC, The Weinstein Company

Dată lansare (SUA):

28 Aprilie 2006

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Personajul central al filmului este Doug.Pasiunea lui sunt filmarile video. Actiunea filmului incepe in data de 7 august.<br />Doug pasionat de filmari, incepe sa realizeze cat mai multe filmari video, cu camera ascunsa in geanta lui. Astfel el incepe sa se plimbe pe strazi, sa intre prin magazine, sa mearga in parc si sa observe diferite personaje, in viata lor reala...uneori banala. Intr-una din aceste plimbari, se simte atras de frumoasa Amy, care se juca [n parc cu cainele ei. Doug se indragosteste de ea si vrea sa afle cat mai multe lucruri comune pentru a deveni mai apropiati.<br />Acest lucru insa, va avea repercursiuni la care nici nu se asteptau, cei doi.

Recenzii

Darla2007

08.09.2018

pfff... Doug nu se indragosteste , ci doar isi "plimba" obsesia de la fata-la fata, pe care ulterior le ucide. Personajul asta chiar mi-a dat fiori... nu are scrupule, raneste, ucide, minte cu atata usurinta... Este un film care merita vazut..pana la urma ni se poate intampla tuturor.

1 0

sweetyally

08.09.2018

Ciudat rau ... Doug era prea obsedat si foarte ciudat . Parerea mea este la fel a cea a lui Darla2007 .... filmul e ok 9/10

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top