Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Along Came Polly (2004)

Comedie, Romantic | 16 January 2004 (United States of America)

Pe parcurs a venit Polly (2004)

Along Came Polly

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Hamburg

Scenariști:

John Hamburg

Producător:

Jersey Films, Loofah Productions

Dată lansare (SUA):

16 Ianuarie 2004

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Reuben Feffer este un analist de risc pentru o companie de asigurari, care tocmai s-a casatorit. Dar in timpul lunii de miere o prinde pe proaspata sa sotie in timp ce-si facea de cap cu instructorul lor de scufundari. Inapoi acasa, colegii si prietenii sai incearca sa-l inveseleasca si ii aranjeaza intalniri. Insa el se intalneste din intamplare cu fosta sa colega, Polly Prince. De aici, incepe sa curga o relatie intre cei doi, el - o persoana care se fereste de riscuri, ea - un spirit liber, calator. Reuben insa e fortat sa ia o decizie cand sotia lui se intoarce acasa - ori nevasta lui fara inima, ori Polly cea care se teme de angajamente...

Recenzii

El_KaPpa

08.09.2018

O comedie frumoasa cu 2 actori simpatici mie, Ben Stiller si Jennifer Aniston si o povestioara romantica cu faze comice in genul lui Stiller! Il recomand pentru 90 minute placute care binedispun pe oricine!

10 4

cezarica98

08.09.2018

o comedie frumoasa, l-am vazut mai demult, Ben Stller face un rol ca de obicei, alaturi de Jennifer se completeaza reciproc, faze comice care mi-au smuls cateva rasete, un film care te binedispune, merita vazut.

4 3

jen_diva20

08.09.2018

super tare comedia mai ales ca este cu actorii mei preferati,doar nu degeaba am pus-o pe primul loc la filme,nu?!

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top