Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (2011)

Comedie, Fantasy, Familie, Muzică, Animaţie | 14 December 2011 (United States of America)

Alvin şi veveriţele: Naufragiaţi (2011)

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

Comedie, Fantasy, Familie, Muzică, Animaţie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mike Mitchell

Scenariști:

Jonathan Aibel, Glenn Berger

Producător:

Fox 2000 Pictures

Dată lansare (SUA):

14 Decembrie 2011

Dată lansare (Romania):

16 Decembrie 2011

Masculii si femelele de veverita - Alvin, Simon si Theodore si respectiv Jeanette, Eleanor si Brittany - se imbarca impreuna cu noul lor manager Dave Seville pe un vapor de croaziara cu scopul de a ajunge intr-o localitate in care trebuie sa sustina un concert, transformand instantaneu puntea ambarcatiunii de lux intr-un teren de joaca si generand atat de mult haos incat prietenul lor Dave nu mai stie cum sa procedeze pentru a-i tine in frau si a-i impiedica sa ruineze vacanta tuturor calatorilor. Cele sase veverite isi petrec timpul liber facand ceea ce stiu ele mai bine adica sa cante, sa danseze si sa comita tot soiul de ghidusii, dar atunci cand se aventureaza pe o insula pustie au ghinionul de a ramane blocate acolo, imprietenindu-se insa cu un pasager clandestin de pe vapor care le este de mare ajutor in tentativa lor de a gasi o modalitate de a se intoarce in siguranta acasa. In vreme ce buclucasele veverite cauta drumul de intoarcere si descopera ca insula pe care sunt prizoniere nu este pustie asa cum au crezut la inceput, Dave Seville face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si recupera prietenii disparuti. 

Recenzii

Fluffylina

08.09.2018

Conform traditiei de Craciun din ultimii doi ani,veveritele ne amuza si anul acesta cu o animatie draguta,haioasa insa mai putin inspirata decat primele doua.A treia parte din deja celebra serie este dedicata strict fanilor veveritelor,pentru ca niste simpli spectatori nu vor gasi nimic amuzant,ba chiar se vor plictisi.Nu se poate lauda cu o poveste prea bine conturata,nici glumele nu sunt delicioase,sunt constienta de asta.Insa numarandu-ma printre fanii personajelor,in special a lui Theodore,il asteptam cu drag si nu m-a dezamagit.Caracteristica ce le-a facut celebre,si anume muzica,este antrenanta si de actualitate.Oferiti-i copilului din voi un moment de evedare din viata cotidiana.

11 3

El_KaPpa

08.09.2018

As putea sa dau copy-paste comentariului de la precedentul, pentru ca este fix la acelasi nivel. Veveritele sunt prea simpatice incat sa nu le acord o sansa, dar glumele puerile si povestea egala cu 0 m-au facut sa regret alegerea facuta. Raman la parerea ca primul este singurul vizionabil de catre toata lumea, restul fiind doar pentru cei sub 10 ani.

10 10

ady_moldo

08.09.2018

Mie mi-a placut foarte mult acest film,stiam ca e bun, si asa a si fost.Nu regret ca am ales acest film.Cel mai simpatic e Theodore.Multe faze amuzante.Merita vazut.Dupa parerea mea e un film de nota10.

4 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top