Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

American Gigolo (1980)

Crimă, Dramă, Romantic, Thriller | 08 February 1980 (United States of America)

American Gigolo (1980)

American Gigolo

Crimă, Dramă, Romantic, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Schrader, Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Scenariști:

Paul Schrader

Producător:

Paramount

Dată lansare (SUA):

8 Februarie 1980

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2020

Julian isi traieste viata fiind escorta pentru femeile mai in varsta din Los Angeles. O intalneste pe sotia unui politician, Michelle, cu care va incepe o relatie, fara insa a-i cere bani. Una dintre clientele sale este omorata, iar detectivul Sunday il suspecteaza pe Julian. Este intrebat despre toate detaliile meseriei lui, iar Julian observa ca ii este planuita o inscenare. Intre timp, Michelle se indragosteste de acest gigolo.

Recenzii

Falstaff

08.09.2018

Oricum ai suci-o si ai invarti-o,Richard Gere joaca groaznic.Reuseste sa fie in acelasi timp insipid,dulceag,inexpresiv,arogant,plat,agasant.Se pare ca omul a inceput sa fie actor abia cand i-a incaruntit parul.

5 3

stef_ionesco

08.09.2018

Uite ca mi-a venit sa revad filmul asta. Si prostia a fost ca l-am vazut dupa ce (re)vazusem Avocatul diavolului. Pai cam are dreptate Falstaff. Imi place Richard Gere dar parca cu parul alb a facut filme mai bune. Nu imi aduc aminte cand am vazut acets film prima oara, desi cred ca l-am vazut cenzurat, ca sunt faze de care nu-mi aduc aminte sa le fi vazut vreodata. Iar faza cu Richard Gere in "cucu' gol" chiar nu are nimic special. Poate pentru mamicile noastre.

2 1

lau72

08.09.2018

Un chipes american e gata oricand sa sara in ajutorul femeilor ce au portofelul plin . Inamicii incearca sa-l implice intr-o crima , strecurandu-i un corp delict. Aparitie inspirata a cuplului Gere - Hutton . evitand cu rafinament ispita melodramei

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top