Moonlight Trailer
Trailer #1 02:06

American Outlaws (2001)

Acțiune, Western | 17 August 2001 (United States of America)

American Outlaws (2001)

American Outlaws

Acțiune, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Les Mayfield

Producător:

Morgan Creek Productions

Dată lansare (SUA):

17 August 2001

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

La sfarsitul razboiului de secesiune, un grup de fermieri se intoarce acasa. Doar ca aici ii asteapta o confruntare cu reprezentantii cailor ferate care au pus mana pe actele de proprietate ale fermelor. Asa ca fermierii isi unesc fortele pentru a recupera ceea ce le apartine de drept. In timpul razbunarii puse la cale de acestia, ei vor deveni cei mai vanati oameni din istoria Vestului Salbatic. Cu cat creste faima lor, cu atat creste legenda conducatorului lor, un tanar scos in afara legii cu numele de Jesse James. Insa faima lui naste invidii in cadrul grupului, creand un pericol in plus pentru tinerii nelegiuti.

Recenzii

silviusk2

08.09.2018

filmul este exceptional deci l'am vazut cand eram mai mic nu am inteles mai nimic cand am mai crescut l'a mai vazut de 10 ori cred numai la tv si am prins ideea nu are cine stie ce efecte alea alea dar merita vazut eu unul il recomand cu cea mai mare placere ....asa era pe vremea anilor 1800 ......

1 0

kenya

08.09.2018

Superb ! Ador western-urile ! Atat de simple si de naturale ! Superb ! Un film pe care cu drag l-as vedea si revedea iar si iar , oricand ...Nu este o tema inovatoare , tema centrala a filmului ci este clasica tema a problemelor fermierilor americani pe vremea construirii cailor ferate : razboiul dintre cele doua parti , dar cu siguranta nu va ve-ti plictisi la film !

1 0

Budy

08.09.2018

Un film bun dupa parerea mea, care mie mia placut foarte mult, chiar daca nu a fost foarte agreeat de cinefili si asta mi-am dat seama din notele care le-a primit filmul pe majoritatea site-urilor, nota medie fiind 6, actorii si-au interpretat bine rolurile, povstea cam previzibila dar buna mie mia placut. Recomand.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top