Moonlight Trailer
Trailer #1 01:40

American Pie Presents: The Book of Love (2009)

Comedie | 18 June 2009 (United States of America)

American Pie 7 (2009)

American Pie Presents: The Book of Love

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Putch

Scenariști:

David H. Steinberg

Producător:

Universal Pictures, Capital Arts Entertainment

Dată lansare (SUA):

18 Iunie 2009

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

O comedie trasnita in genul celor precedente. Lub, Nathan si Rob sunt trei prieteni nedespartiti care incearca pe parcursul intregului film sa faca sex. Fiecare are cate o fata de care ii place foarte mult, dar nu pot nicicum sa se apropie de femeia iubita, dand-o in bara in ultima clipa. Si in acest moment al disperarii le vine un ajutor - o carte, o Super carte a sexului, scrisa de inaintasii aceluiasi liceu, incepand cu 1969. Doar ca in urma unui accident carte ajunge "la apa" si pretioasele randuri sunt distruse. Adolescentii vad in refacerea cartii refacerea propriului noroc in cea ce priveste viata lor sexuala. Astfel incepe munca de documentare si gasire a tuturor celor care au scris in cartea cartilor. Si ca o vraja: odata cartea refacuta se reface si viata lor sexuala.  

Recenzii

annamarya

08.09.2018

primele sase parti au fost de coma,abia astept sa il vad si pe acesta,sper sa nu ma dezamageasca.pentru amatori de comedii tari e recomandat.

3 5

recoll

08.09.2018

Franciza American Pie si-a cam pierdut farmecul a ajuns sa intreaca si seria NFS(Need for speed),cu toate astea filmul nu este mai slab decat partile 4 sau 5 de ex.insa aceleasi principii guverneaza universul Placintei americane.Scenariul este superficial,de vazut odata si cam atat!

7 4

mamaia89

08.09.2018

l-am vazut e chiar reusit

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top