Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

American Psycho (2000)

Thriller, Dramă, Crimă | 13 April 2000 (Canada, United States of America)

American Psycho (2000)

American Psycho

Thriller, Dramă, Crimă (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mary Harron

Producător:

Muse Productions, Lions Gate Films, Edward R. Pressman Film

Dată lansare (SUA):

13 Aprilie 2000

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

Patrick Bateman este un criminal maniac ce lucreaza la bursa din New York. Motivele crimelor sale sunt discutabile, printre care s-ar numara invidia exagerata pe colegii sai, obsesia materiala, ura pura sau poate doar nebunia completa. Dementa sa sporeste pe parcursul filmului, el omorand cel putin 20 de oameni in acest proces, incluzand top-modele, oameni fara adapost, colegi de serviciu, prieteni sau oricine ii sta in cale. Singura persoana pentru care are un dram de bunavointa este secretara sa, Jean, insa in cele din urma nu se poate abtine sa nu simta nevoia de a o ucide. De multe ori Patrick nu poate realiza daca faptele sunt reale sau doar apartinand amagirii psihotice cauzata de problemele sale.

Recenzii

XCENTRICOOL

08.09.2018

Film in care narcisismul si aroganta ating cote maxime.

12 10

Disc03dia

08.09.2018

Dupa ce vezi acest film incepi sa te intrebi daca tot ce credeai ca e real e intr-adevar real, daca toate persoanele pe care credeai ca le cunosti sunt intr-adevar cine sunt si mai ales daca tot ce crezi despre tine nu e doar o iluzie

8 8

artista

08.09.2018

Fluxul constiintei, analiza , si alte procedeie psihologice te indeamna sa privesti acest film.dar in final rreusesti sa descoperi profunzimi nebanuite inca.Jocul actorilor un alt criteriu ce te convinge de faptul ca atunci cind ne debarasam de masti dispare veselia.

6 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top