Moonlight Trailer
Trailer #1 01:20

American Ultra (2015)

Comedie, Acțiune | 19 August 2015 (Switzerland, United States of America)

American Ultra: Agent Descoperit (2015)

American Ultra

Comedie, Acțiune (Switzerland, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nima Nourizadeh

Scenariști:

Max Landis

Producător:

Merced Media Partners, Lionsgate, The Bridge Finance Company, Circle of Confusion, FilmNation Entertainment, Likely Story, PalmStar Media

Dată lansare (SUA):

19 August 2015

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2015

<p><span style="line-height: 15.6px">Mike este un tip veşnic „fumat”, aparent ghinionist şi nemotivat, care își vede brusc viața alături de Phoebe, iubita cu care locuieşte, întoarsă pe dos. Fără să ştie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat în aşteptare. Într-o fracţiune de secundă, când trecutul său secret se întoarce să-l bântuie, Mike este aruncat în mijlocul unei operaţiuni guvernamentale mortale şi este forţat să-şi scoată la iveală eroul de acţiune interior, pentru a supravieţui. </span></p>

Recenzii

TDI

08.09.2018

Destul de bun filmul , mie unul mi-a placut foarte mult . Are actiune din belsug iar momentele de umor nu lipsesc iar actorii isi joaca rolurile foarte bine cu o poveste foarte interesanta !

0 0

Vladdance

08.09.2018

Scenariul este cât se poate de tâmpițel, scris în juma de oră, but who cares, nerdy Jesse kicking ass and fucking twilight Kristen is just awesome. Muzica e minunată, iar restul nu mai contează, se vede treaba că filmu-i făcut la șto, ca urmare a unui nemărginit plictis și dezgust pentru hollywood...sper, unde mai pui că-i spune American Ultra, un nume cât se poate de potrivit unui meniu la McDonalds. Nota bene, filmu-i făcut de iranianul care a semnat și Project X, deci omu-i pus pe petrecăreală, iarbă și tâmpenii, așa că îi iertăm ultra-tâmpenia-asta-de-film.

0 0

Dragos_87

08.09.2018

Destul de interesanta povestea,te tine atent,sunt scene bune dar si unele care ''intind' sau mai bine ''prelungesc'' filmul ca sa zic asa dar nu e atat debun dar nici foarte rau,desi nu vedeam o posibila continuare,producatorii ca de obicei au lasat loc si de asta,poate data viitoare iasa ceva mai bun!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top