Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Amistad (1997)

Dramă, Istoric, Mister | 03 December 1997 (United States of America)

Amistad (1997)

Amistad

Dramă, Istoric, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven Spielberg

Producător:

DreamWorks

Dată lansare (SUA):

3 Decembrie 1997

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Filmul se bazeaza pe o poveste reala petrecuta in anul 1839 pe vasul de sclavi Amistad, la bordul caruia s-a iscat o revolta. Aceasta este insa repede infranta, iar sclavii sunt capturati si intemnitati intr-o inchisoare din New England. Aici il intalnesc pe Theodore Joadson, un fost sclav si el, care pledeaza pentru cauza rebelilor pe care-i considera adevarati aparatori ai libertatii. Tot el este cel care-l convinge pe avocatul Baldwin sa-i reprezinte pe inculpati in procesul care urmeaza sa aiba loc foarte curand.

Recenzii

add

08.09.2018

Pur si simplu minunat, cel mai bun film pe teme rasiste pe care l-am vazut si unul dintre cele mai bune care s-au facut vreodata. Spielberg e un geniu, merita vazut fara discutie. e un MUST

4 1

nataroman

08.09.2018

Un film foarte bine realizat care m-a tinut cu sufletul la gura. Cat de rai suntem noi oamenii!! Nu suntem oare toti egali? Aceste intrebari mi s-au tot plimbat prin minte. Suntem mai rau decat cainii!

4 2

sergiuteiubeste

08.09.2018

CE film a putut face Steven Spielberg...ce actori mari au jucat in acest film..intr`adevar un film de milioane..am plans la acest film pt k exista adevar in acest film...adevarata podoaba..de zeci de Oscar...actorii au jucat excelent....totul a fost intr`adevar de nota 10 cu plus inca...filme din astea rar vezi..si cand vezi sa te miri pana unde ajunge gandirea omului ...de exceptie...recomand pt toata lumea.....am raams mirat de film..va multumesc cinemaRX ca am sansa sa scriu despre filmele care`mi plac....intr`adevar...capodopera..

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top