Moonlight Trailer
Trailer #1 01:35

江山美人 (2008)

Acțiune, Aventuri, Istoric | 09 February 2008 (China, Hong Kong)

An Empress and the Warriors (2008)

江山美人

Acțiune, Aventuri, Istoric (China, Hong Kong)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ching Siu-Tung

Scenariști:

Charcoal Tan , Chun Tin-Nam, James Yuen

Producător:

Beijing Poly-bona Film Distribution Company, China Film Co-Production Corporation

Dată lansare (SUA):

9 Februarie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Noiembrie 2020

Mana providentei s-au soarta il aduce pe orfanul Muyong Xuehu zis si Ah Hu sa ajunga mana dreapta a Regelui , crescand la palat si ajungand general . In timpul unei batalii Regele fiind ranit il desemneaza pe Ah Hu sa duca la bun sfarsit batalia , dar in acelasi timp stiind ca va muri ai spune fetei lui , Printesa Yen Feier , ca la intorcerea din batalie sa-i inmaneze acestuia sabia Fei Yan Ren lasandu-l astfel sa guverneze Yan Gou-ul . Nepotul Regelui manat fiind de ambitie , vazand ca nu el este cel desemnat sa-l urmeze la tron , il omoara pe Rege sperand ca asa va ajunge el sa guverneze , insa orfanul Ah Hu , indragostit fiind de Printesa propune ca Yan Gou sa fie guvernat chiar de Printesa Yen Feier . Asa se ajunge la un complot nepotul Regelui punand la cale asasinarea Printesei , ea fiind salvata intamplator de un strain Duan Lanquan , nestiind cine este el o duce in munti si o trateaza , intre ei infiripandu-se o poveste de dragoste . Vor reusi cei ce-au participat la complot sa ajunga la tron , va reusi Printesa sa conduca s-au va ramane alaturi de omul simplu , se va stinge dragostea lui Ah Hu asta ramane sa vedeti voi .

Recenzii

ione86

08.09.2018

foarte frumos! de vazut la cinematograf!

2 0

eaglemarius

08.09.2018

din categoria filmelor asiatice cu lupta a mai aparut unul. Are o poveste cam slabuta dupa parerea mea. Se putea si mai bine.

1 1

iubytelxxl

08.09.2018

dupa parerea mea destul de slabut.. insa parte cea mai frumoa a filmului e atunci cand il cunoaste pe misteriosul doctor care ii deschide intradevar minte .. si cunoaste bunatate si frumusetia lumii dincolo de regatul ei

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top