Moonlight Trailer
Trailer #1 01:43

An Ideal Husband (1999)

Dramă, Comedie, Romantic | 15 April 1999 (United Kingdom, United States of America)

Sotul ideal (1999)

An Ideal Husband

Dramă, Comedie, Romantic (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Oliver Parker, Tim Burton

Producător:

Miramax, Pyramide Productions

Dată lansare (SUA):

15 Aprilie 1999

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

Filmul este o comedie romantica a carui actiune se petrece in secolul al XIX-lea. Sir Robert Chiltern, un politician briliant si un gentleman perfect, este sotul ideal pentru fermecatoarea Lady Chiltern. Ei sunt un cuplu foarte invidiat pana cand domnisoara Cheveley isi face aparitia si se pare ca vrea sa aduca la lumina un secret tulburator din trecutul lui Chiltern. Cand lumea sa incepe sa se destrame, Chiltern cere ajutorul prietenului sau, lordul Arthur Goring. Goring se trezeste inconjurat de minciuni, tentatii si legaturi secrete si trebuie sa o cucereasca pe domnisoara Cheveley.

Recenzii

anyaro

08.09.2018

subiectul nu este chiar asa de complex. dupa ce am vazut distributia, ma asteptam la ceva mai mult. este ridicol de simplist, dar simpatic. il salveaza actorii care par sa dea ceva mai mult decat cere filmul. Minnie Driver pare cam falsa, dar i se potriveste

3 0

loreena76

08.09.2018

Un scenariu semnat Oscar Wilde nu are voie sa fie masacrat in acest hal de regizorul care clar nu a inteles subtilitatile autorului. Distributia este una remarcabila si, impreuna cu scenariul, meritau o ecranizare mai elaborata. Unele scene m-au oripilat aproape prin banalitatea alcatuirii lor. N-am vazut ecranizarea din '47, dar nu cred ca a fost mai penibila ca prezenta.

3 0

foyyn

08.09.2018

mia placut filmul imi [place bun scenariu

0 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top