Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

An Officer and a Gentleman (1982)

Dramă, Romantic | 28 July 1982 (United States of America)

Ofiter si gentleman (1982)

An Officer and a Gentleman

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Taylor Hackford

Producător:

Paramount, Lorimar Film Entertainment

Dată lansare (SUA):

28 Iulie 1982

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2021

An Officer and a Gentleman este povestea lui Zack Mayo care se inscrie la scoala de aviatie, sperand astfel sa dea un sens vietii lui. In cele 13 saptamani petrecute la baza militara, el invata ce inseamna disciplina, prietenia si, nu in ultimul rand, dragostea. El a avut unt recut mai dificil, fiind crescut de un tata care nu l-a sprijinit niciodata in nimic din ce a facut acesta. De aceea este foarte distant si rece si singuratatea copilariei sale este prezenta in viata lui zack in fiecare zi. Dar Paula, o fata simpla care si ea a avut probleme familiale in trecut este cea care il da peste cap pe Zack. Sergentul Foley, cel care il instruieste pe Zack, este hotarat sa faca totul pentru a-l aduce pe calea cea buna, invatandu-l o importanta lectie in viata. Atunci cand e nevoie se poate baza pe prietenii si colegii lui. 

Recenzii

ghebala

08.09.2018

Experienta sentimentala si umana a 2 candidati la scoala de pilotaj pentru aviane de vinatoare din SUA. Sunt multe lectii de viata in acest film, nu degeaba i s-a decernat 2 premii Oscar. Un film ce trebuie vazut neaparat.

0 0

tatarul61

08.09.2018

bun.

0 0

highlander

08.09.2018

Filmul care nea mangaiat inimile la vremea respectiva prin povestea de dragoste incarcata de dramatism a unui pilot de aviatie in persoana frumosului actor Richard Gere si a iubitei sale Debra Winger.De recomandat !

11 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top