Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

An Unfinished Life (2005)

Dramă | 09 September 2005 (United States of America, Germany)

Un alt inceput (2005)

An Unfinished Life

Dramă (United States of America, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lasse Hallström

Producător:

Miramax, Revolution Studios, Initial Entertainment Group (IEG), The Ladd Company, Kalis Productions GmbH & Co. Zweite KG, Persistent Entertainment, Unfinished Films

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2005

Jean Gilkyson a suportat prea multe de la iubitul ei, asa ca, impulsionata de fiica ei, fuge de acasa. Pe drum i se strica masina, asa ca se vede nevoita sa apeleze la singurul care o poate ajuta, fostul ei socru, Einar Gilkyson. Acesta inca o acuza pentru moartea fiului lui, dar faptul ca are o nepoata despre care nu stia primeaza si le primeste pe cele doua. Toata viata lui Einar este centrata acum in jurul prietenului sau Mitch Bradley, care a fost ranit grav de un urs salvandu-l pe el, a paharului care ii aduce alinarea si a ursului care este inca in zona. Dar cele doua femei ii schimba incet viata, asa cum si el le schimba definitiv destinul, desi nu poate trece peste acuzele pe care le lanseaza norei sale. Desi dragostea pentru nepoata si grija pentru cei dragi sunt puternice, vor fi oare mai puternice decat damonii care il bantuie?

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Dramă lălăită, plictisitoare, fără niciun Dumnezeu. Păcat de distribuţie (mă refer la Robert Redford şi Morgan Freeman). N-am rezistat decât 45 de minute.

5 15

cezarica98

08.09.2018

mi-a placut, un film de dragoste, impresionant, un film despre dragoste si familie. Merita vazut.

6 2

blondageniala

08.09.2018

frumos

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top