Moonlight Trailer
Trailer #1 01:59

Anaconda (1997)

Aventuri, Horror, Thriller | 11 April 1997 (Brazil, Peru, United States of America)

Anaconda (1997)

Anaconda

Aventuri, Horror, Thriller (Brazil, Peru, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Luis Llosa

Producător:

St. Tropez Films, Cinema Line Film Corporation, Iguana Producciones, Middle Fork Productions, Skylight Cinema Foto Art, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Aprilie 1997

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Terri Flores este producatoarea unui film documentar despre indienii Shirishama, un trib misterios din Amazon, numit "Oamenii Cetii". Terri si echipa ei, constituita din cameramanul Danny Rich, Gary Dixon, antropologul Steve Cale, managerul Denise Kahjberg si Warren Westridge se avanta pe fluviul involburat in cautarea tribului, dar descopera un om a carui barca s-a scufundat si are nevoie disperata de ajutor. Paul Sarone, strainul misterios pe care-l salveaza din ape, pretinde ca stie ceva despre Shirishama si se ofera sa-i duca acolo, dar ii conduce spre cuibul unor fioroase anaconde pe care vrea sa le prinda.

Recenzii

justice

08.09.2018

Destul de bun, chiar reusit. J. Lo. face o figura frumoasa in acest film.

6 5

Delia00

08.09.2018

nu il recomand....ii de vazut doar daca esti sigur ca nu este altceva mai bun la tv sau nu ai altceva mai bun de facut...defapt mai bine citesti o carte decat sa iti pierzi timpul cu acest film.

2 7

melina

08.09.2018

Bunisor, bunisor. Nu-i cine stie ce de groaza, insa merge. Daca vreti ceva de groaza, uitati-va la Masacrul din Texas sau la One Missed Call si veti vedea diferenta!

4 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top